reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ciekawe kiedy moje zdąży wystartować. Termin mam na 21 albo 24 styczeń w zależności czy z usg czy z terminu transferu patrzec. A już zaczelismy malucha nazywać Koziołkiem (koziorożec). A tu patrzę w kalendarz - koziorożce do 19 stycznia a potem już wodniki :D

A tu mąż już z przyzwyczajenia na dzień dobry nam mówi „dzień dobry Agusia, dzień dobry Koziołek”
Jak m8 słabo albo nie dobrze to mówi Koziołek nie fikaj ;)

aaa ja jestem wodnik po 26 stycznia - a mój mąż z racji tego, ze mu się cholernie śpieszyło na świat (wcześniak urodzony w 7 miesiącu ciąża pojedyncza nie ma bliźniaka :p :) jest koziorożcem.
I nie wiem co Ci polecić za lepszy znak zodiaku :):)

reklama
Dziewczyny A ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie tego łyżeczkowania macicy, czy po tym się zostaje na obserwacji w szpitalu czy w ten sam dzień do domu Was wypuszczali ??

reklama
Do góry