reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idź jutro do internisty i powiedz że wczoraj nie byłaś w pracy bo się zatrulas i chciałabyś zwolnienie lub że po prostu miałaś gorączkę. W sumie to nie oszukujesz, bo nie było dobrze
Internista chyba nie moze papierow wstecz wystawic. Nie biore L4 i bede czekac az w kadrach ktos o to poprosi...
A wtedy powiem, ze maja urlop wypisac, bo nie bede latac po szpitalach

To są bardzo bardzo żadkie przypadki. Szansa jedna na milion.
Ja długo brałam jedna blastke. Dopiero przy 6 transferze wzielam 2. Ja myśle ze jeśli ktoś ma bardzo duże szanse na powodzenie na dzień dobry, to pierwszy/drugi transfer to nie brała bym 2 blastek bo ciaza bliźniacza tez ma swoje niebezpieczeństwa , np murowane wcześniactwo i trochę innych spraw ze większe ryzyko. No ale tyle szczęśliwych bliźniaków po świecie biega... Każdy musi sam ocenić, z lekarzem porozmawiac
Ciąża bliźniacza to nie jest murowane wcześniactwo. Może, ale nie musi.

reklama
Do góry