reklama
30 zł.Dziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Ja 40 zl w vitalabooDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczyny ile płacicie za beta HCG?
25-30zł w zależności od miejsca :-)
od 30- 40 zł zależy gdzie robiłamDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Internista chyba nie moze papierow wstecz wystawic. Nie biore L4 i bede czekac az w kadrach ktos o to poprosi...Idź jutro do internisty i powiedz że wczoraj nie byłaś w pracy bo się zatrulas i chciałabyś zwolnienie lub że po prostu miałaś gorączkę. W sumie to nie oszukujesz, bo nie było dobrze
A wtedy powiem, ze maja urlop wypisac, bo nie bede latac po szpitalach
Internista chyba nie moze papierow wstecz wystawic. Nie biore L4 i bede czekac az w kadrach ktos o to poprosi...
A wtedy powiem, ze maja urlop wypisac, bo nie bede latac po szpitalach
Internista może wypisać do 3 dni wstecz.
walczaca o szczescie
Ciąża bliźniacza to nie jest murowane wcześniactwo. Może, ale nie musi.To są bardzo bardzo żadkie przypadki. Szansa jedna na milion.
Ja długo brałam jedna blastke. Dopiero przy 6 transferze wzielam 2. Ja myśle ze jeśli ktoś ma bardzo duże szanse na powodzenie na dzień dobry, to pierwszy/drugi transfer to nie brała bym 2 blastek bo ciaza bliźniacza tez ma swoje niebezpieczeństwa , np murowane wcześniactwo i trochę innych spraw ze większe ryzyko. No ale tyle szczęśliwych bliźniaków po świecie biega... Każdy musi sam ocenić, z lekarzem porozmawiac
reklama
Koniczyna82
Tak,I u ciebie udalo sie w pierwszym podejściu po zakończeniu leczenia?
Aczkolwiek taki intralipid stosowałam już wcześniej, z nowości ten acofil i to ze bez zaskrobania macicy. Poza tym dwa zarodki tym razem wzielam. No i myśle ze kwestia trafienia na dobry zarodek jest najwazniejsza
Podziel się: