reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znasz doktora? A Ty gdzie się leczysz?
Mieszkam pod Krk, na poczatku bylismy w Twojej klinice u innego lekarza niz Wy, ale przed rozpoczeciem pierwszej procedury przenieslismy sie do jednej z klinik w Warszawie. A Twojego Docenta znam ze Szpitala Uniwersyteckiego. W Krk ma opinie jednego z lepszych ekspertow od nieplodnosci [emoji4]

Macie jakies sposoby na zaparcia? Po punkcji tak jakos mnie zlapalo i nic, nie chce sobie jeszcze tym zaszkodzic.
Ciepla woda na czczo, jak nie masz problemow ze sluzowka to ciepla woda z cytryna [emoji4] nieraz tez zalewalam woda na noc suszone sliwki i na czczo to jadlam a wode pilam. Mozesz tez dodawac do roznych platkow/jaglanek itp. otreby, ale jedzac blonnik trzeba pic duzo wody [emoji4]

Tak. Po intralipidzie 3 wlewach, accofilu, małej dawce encortonu.
I zaleceniu żeby nie robić u mnie na razie scratchingow przed transferem a miałam często wcześniej bo N K mam podwyższone.

Silniejszej immunosupresji nie było mi trzeba.

I u ciebie udalo sie w pierwszym podejściu po zakończeniu leczenia?

reklama
Do góry