Margit2018
Fanka BB :)
Specem nie jestem ale kadrową tak. Dawaj te pytania.Dziewuchy, ponawiam pytanie. Czy jest wsrod nas kadrowa lub spec od prawa pracy?
Mam kilka pytan co do mojej sytuacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Specem nie jestem ale kadrową tak. Dawaj te pytania.Dziewuchy, ponawiam pytanie. Czy jest wsrod nas kadrowa lub spec od prawa pracy?
Mam kilka pytan co do mojej sytuacji
Umowa cz określony albo próbny przekraczający jedeb miesiąc, ktora uległaby rozwiązabiu po upływie 3 miesiąca ciąży jest przedłużana z automatu di dnia poroduKobiety w ciazy pracodawca nie moze zwolnic nawet jesli konczy sie kej umowa musi ja przedluzyc do dnia porodu. Chyba nic sie nie zmienilo w przepisach. A jesli tak to niech sie tu wypowie kadrowa bo ktos z forum sie tym zajmuje
Trzymam za Ciebie kciuki :-) Ja wierzę że Każdej z nas tutaj się to uda!!!No przyznam szczerze, ze chętnie zamienię marzenie o bliźniakach na bycie w ciąży z jednym dzieckiem
Kochana ale to dobrze, w szpitalu wszystko sprawdzą, a tak to byś się mordowała i myślała co tam się dzieje...Hej zgłaszam że leżę w szpitalu a więc tak bardzo mnie bolał ten jajnik wzięłam leki ale to nic nie dawało i pojechałam przyjęli mnie koło 23 a więc torbieli nie widać jajnik trochę powiększony Ale bez torbieli więc to jest dobra wiadomość ale może być stan zapalny np pęcherza albo przypadków pobrali wyniki crp morfologie mocz dali leki przeciwbólowe i rozkurczowe i zasnęłam Ale znowu się przed chwilą obudziłam z tym bólem o dali tym razem ketonal w tabletce Ale tak dziwnie to boli tak jak po punkcji ;( do dupy z tym zobaczymy jak wyjdą wyniki
Super, podesle jak bede w domuSpecem nie jestem ale kadrową tak. Dawaj te pytania.
Bierz 2 uda sie napewno Pasnikowe leki dzialaja cuda .
Trzymam za Ciebie kciuki :-) Ja wierzę że Każdej z nas tutaj się to uda!!!
Jeśli w dniu konca umowy jesteśmy po 12tygodniu ciazy to musi przedłużyć do konca ciazy, a na l4 to raczej nikogo zwolnić nie moznaKobiety w ciazy pracodawca nie moze zwolnic nawet jesli konczy sie kej umowa musi ja przedluzyc do dnia porodu. Chyba nic sie nie zmienilo w przepisach. A jesli tak to niech sie tu wypowie kadrowa bo ktos z forum sie tym zajmuje
Gwarancji nikt Ci nie da niestety pamiętaj masz aż 3 zarodki!! To są 3 potencjalne ciążę.Ale jaka mam gwarancje, ze za pierwszym razem sie uda? Naprawdę nie wiem jaka decyzje podjac bo bliźniaki to moje marzenie ale jednak mamy tylko 3 zarodki i to tylko 3 dniowe wiec roznie moze byc...