reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobiety w ciazy pracodawca nie moze zwolnic nawet jesli konczy sie kej umowa musi ja przedluzyc do dnia porodu. Chyba nic sie nie zmienilo w przepisach. A jesli tak to niech sie tu wypowie kadrowa bo ktos z forum sie tym zajmuje
Umowa cz określony albo próbny przekraczający jedeb miesiąc, ktora uległaby rozwiązabiu po upływie 3 miesiąca ciąży jest przedłużana z automatu di dnia porodu

Hej zgłaszam że leżę w szpitalu a więc tak bardzo mnie bolał ten jajnik wzięłam leki ale to nic nie dawało i pojechałam przyjęli mnie koło 23 a więc torbieli nie widać jajnik trochę powiększony Ale bez torbieli więc to jest dobra wiadomość ale może być stan zapalny np pęcherza albo przypadków pobrali wyniki crp morfologie mocz dali leki przeciwbólowe i rozkurczowe i zasnęłam Ale znowu się przed chwilą obudziłam z tym bólem o dali tym razem ketonal w tabletce Ale tak dziwnie to boli tak jak po punkcji ;( do dupy z tym zobaczymy jak wyjdą wyniki
Kochana ale to dobrze, w szpitalu wszystko sprawdzą, a tak to byś się mordowała i myślała co tam się dzieje...

7dpt 34 .6
9dpt 74.1
10dpt 99.1
11dpt 133,1
13 dpt 241,0
16 dpt 770,2
19 dpt 2045 więc rośnie ładnie Pan dr powiedział, żebym już nie sprawdzała :D
jest malusi pęcherzyk ciążowy i zarys pęcherzyka żółtkowego
niestety są też 4 torbiele na jajnikach :(
co człowiek chce być spokojniejszy to mu coś nowego do zmartwień dochodzi ech...

Kobiety w ciazy pracodawca nie moze zwolnic nawet jesli konczy sie kej umowa musi ja przedluzyc do dnia porodu. Chyba nic sie nie zmienilo w przepisach. A jesli tak to niech sie tu wypowie kadrowa bo ktos z forum sie tym zajmuje
Jeśli w dniu konca umowy jesteśmy po 12tygodniu ciazy to musi przedłużyć do konca ciazy, a na l4 to raczej nikogo zwolnić nie mozna

reklama
Ale jaka mam gwarancje, ze za pierwszym razem sie uda? Naprawdę nie wiem jaka decyzje podjac bo bliźniaki to moje marzenie ale jednak mamy tylko 3 zarodki i to tylko 3 dniowe wiec roznie moze byc...
Gwarancji nikt Ci nie da niestety pamiętaj masz aż 3 zarodki!! To są 3 potencjalne ciążę.

Ja bym brała 2. Tzn ja wzięłam dwa.

Do góry