Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm , serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami, od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
reklama
gosia321
Fanka BB :)
A przy jakiej becie widac pecherzyk ?Ja bym nie wytrzymała [emoji14] ale może rzeczywiście czwartek i potem można się na usg umawiać :-)
Bo serduszko to gdzies ok 30 dni po transferze prawda ?
nieagatka
Slinotok mam na samo wspomnienie [emoji16]Gruby plaster żółtego sera, panierowany i smażony na głębokim tłuszczu Do tego frytki i taki sos na bazie majonezu 2 kg idzie po tym w dupkę, ale co tam, raz się żyje
Od transferu to wychodzi dokładnie 10t, więc rozbieżność to zaledwie 1dzień Jest superMelduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm , serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami, od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
A przy jakiej becie widac pecherzyk ?
Pęcherzyk przy becie powyżej 1000. A serduszko różnie, ja przy 3 dniowych miałam już 24dpt
Gratulacje :-*czekałam na tą informację. Wychodzi na to że nigdy nie możemy tracić nadzieji:-*Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.
W piątek po zarodku śladu nie było...
Hej dziewczyny wróciłam właśnie z urlopu z mężem i bardzo mnie boli ten jajnik i nadal krwawie wczoraj już było czysto więc było co nie co z mężem i odrazu po zaczęłam znowu krwawic i od rana tak mnie boli jajnik że Ojj czym to może być spowodowane tym torbiel to ja wiem ale czemu aż tak boli gdzie już było prawie dobrze
walczaca o szczescie
Hmmm... nie wiem przy jakiej. Ja miałam transfer 23 listopada, usg pierwsze 21 grudnia i już pięknie bily serduszkaA przy jakiej becie widac pecherzyk ?
Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.
W piątek po zarodku śladu nie było...
Ja pierdo...lę jak się kur... CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIOLE Koniczynko i juz się nie stresuj ;D
reklama
gosia321
Fiu fiu a ja tu sie zastanawiam czy ktos w Olsztynie w takim razie wystawi mi zla na podstawie samej bety bo do pracy nie chcem wracac a tak caly miesiac jeszcze od rodzinnego ciagnac. Choc ma propozycje zwolnienia od znajomej psychiatryHmmm... nie wiem przy jakiej. Ja miałam transfer 23 listopada, usg pierwsze 21 grudnia i już pięknie bily serduszka
No ale wolalabym ginekologiczne
Podziel się: