reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm :), serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami:), od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki

reklama
Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm :), serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami:), od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
Od transferu to wychodzi dokładnie 10t, więc rozbieżność to zaledwie 1dzień:) Jest super:)

Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.

W piątek po zarodku śladu nie było...
Gratulacje :-*czekałam na tą informację. Wychodzi na to że nigdy nie możemy tracić nadzieji:-*

Hej dziewczyny wróciłam właśnie z urlopu z mężem i bardzo mnie boli ten jajnik i nadal krwawie wczoraj już było czysto więc było co nie co z mężem i odrazu po zaczęłam znowu krwawic i od rana tak mnie boli jajnik że Ojj czym to może być spowodowane tym torbiel to ja wiem ale czemu aż tak boli gdzie już było prawie dobrze

Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.

W piątek po zarodku śladu nie było...

Ja pierdo...lę jak się kur... CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIOLE Koniczynko i juz się nie stresuj ;D

reklama
Hmmm... nie wiem przy jakiej. Ja miałam transfer 23 listopada, usg pierwsze 21 grudnia i już pięknie bily serduszka
Fiu fiu a ja tu sie zastanawiam czy ktos w Olsztynie w takim razie wystawi mi zla na podstawie samej bety bo do pracy nie chcem wracac a tak caly miesiac jeszcze od rodzinnego ciagnac. Choc ma propozycje zwolnienia od znajomej psychiatry
No ale wolalabym ginekologiczne

Do góry