Przepraszam jest tak >2.1 A ja mam 4.4Napewno przy nizszym jest a czg przy wyzszym powiedzialam ze mozliwe zd bedziesz brac najwidoczniej jednak nie ma wskazan. Tam byla norma 2.1 czy powyzej 2.1
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tak :-) obydwie "kiepskie" blastki rosną w moim brzuchu. Obecnie 31 tc i zaczęłam odliczać czas do spotkania :-)Czy którejś z was udało się z blastką 3ab lub 2bb ???
Te oznaczenia zarodków nie są najważniejsze :-)
gosia321
No to musisz przypilnowac w takim razie bo chyba faktycznie zle zobaczylByło <2.1 A ja mam 4.4 tak było w wyniku
gosia321
No to jesli tak to wynik masz dobryPrzepraszam jest tak >2.1 A ja mam 4.4
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Bladziuchna kreseczka, ale jest
Hooope86
Poproszę przepis, jak masz jakiś sprawdzony, bo ja pieke mnóstwo ciast, ale Bezy się nigdy nie odważyłam [emoji15] a Tobie wyrosła cudowna.Mi za kazdym razem wychodzi najlatwiejszy deser na swiecie!
Współczuję,ja sobie powiedziałam że jeżeli kiedykolwiek będę miała jeszcze punkcję to nigdy w życiu nie pójdę po do pracy, ostatnio to się dla mnie źle skończyło
Mam nadzieję że u Ciebie będzie dobrze
A nie możesz zadzwonić że jutro nie przyjdziesz? I iść jutro do rodzinnego na pewno napisze Ci l4
Powiem wam, ze powoli zaluje... ze dzis jednak ide. Brzuch mnie nadal boli nie mniej niz wczoraj a rano jak sie szykowalam, mialam wrazenie, ze gorac mnie zalewa i ze troche odplywam. Ale coz mam zrobic, jestem w sytuacji w jakiej jestem i nie chce, aby ktos w pracy widzial po pieczatce na zwolnieniu, gdzie bylam. Zwolnienie od internisty moglabym wyblagac, tylko widze juz mine w pracy....Na sama mysl tej miny, mam takiego nerwa ze hej. Napewno byloby wielkie gadanie, bo przeciez teraz goraca faza itd.
No nic, zobacze jak bede sie czula w trakcie dnia. Karte informacyjna z punkcji biore ze soba, wiec gdyby bylo gorzej, po prostu wyjde do lekarza.
Justin87
Nie patrz na innych, tylko na siebie w takiej sytuacji.Powiem wam, ze powoli zaluje... ze dzis jednak ide. Brzuch mnie nadal boli nie mniej niz wczoraj a rano jak sie szykowalam, mialam wrazenie, ze gorac mnie zalewa i ze troche odplywam. Ale coz mam zrobic, jestem w sytuacji w jakiej jestem i nie chce, aby ktos w pracy widzial po pieczatce na zwolnieniu, gdzie bylam. Zwolnienie od internisty moglabym wyblagac, tylko widze juz mine w pracy....Na sama mysl tej miny, mam takiego nerwa ze hej. Napewno byloby wielkie gadanie, bo przeciez teraz goraca faza itd.
No nic, zobacze jak bede sie czula w trakcie dnia. Karte informacyjna z punkcji biore ze soba, wiec gdyby bylo gorzej, po prostu wyjde do lekarza.
reklama
Felia a co u ciebie?
Sama punkcja ok. Balam sie narkozy, ale dobrze ja znioslam i nawet szybko bylam na chodzie. Teraz tylko czuje sie do kitu. Nie przypominam sobie, aby po pierwszej punkcji tak mnie bolalo. Dzis powinni dzwonic z kliniki embriolodzy, wiec dowiemy sie, ile w ogole z tych jajek bylek ok. Co do nasienia, laboratorium rzekomo nie stwierdzilo powodow do zmiany procedury zapladniania. Na razie nie chce nawet o tym myslec, takze zaznaczylismy, aby dzwonili do M, bo ja sie zestresuje czekajac na tel.
Podziel się: