dżoasia
Fanka BB :)
jak nie zapomnę to jutro sprawdzę proporcje i wam podrzucęWrzuć przepis❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak nie zapomnę to jutro sprawdzę proporcje i wam podrzucęWrzuć przepis❤
Mi tez pomagal imbir na poczatku mocny !!! Ale jak zaczely nasilac sie mdlosci to tylko opaski akupresurowe pomagaly i to mega. Obecnie uzywa ich pracownica i musze sie zapytac jak na nia dzialajaA imbir jak przyrządzić ? Zetrzeć i zalać wrzątkiem
żeby to się tak dało wziąć teraz już obiecałam, że dopiero we czwartek bo przed wizytą mam zrobić - mam nadzieję, że wytrzymamaWeź bo ci się zrosty porobią i będzie trzeba dłonie kuc na te badania dla ciężarnych
Moja ukochana❤ tylko bez śmietany bo nie jadam. Piekna Ci wyszla ja dzis brownie robilam i co i d..a nie wyszloA ja z nudow za pieczenie ciast sie wzielam
Ja jestem 20dpt i jestem w trakcie odstawiania. Jeszcze 3 dni mam brac po pol tabletki z rana.
Ja jestem strasznie opuchnieta :/
O jejku! [emoji173] Torcik bezowy! Uwielbiam [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] a niestety nigdy mi nie wyszla nawet malenka beza [emoji1]A ja z nudow za pieczenie ciast sie wzielam
To na wierzchu to mascarpone z owocamiMoja ukochana❤ tylko bez śmietany bo nie jadam. Piekna Ci wyszla ja dzis brownie robilam i co i d..a nie wyszlo
Glownie twarz. Wygladam jakbym przytyla z 8kg..ale nie przytylam bo codziennie rano wskakuje na wage.Na twarzy tez ? Bo całe ciało to tam olewam...
no to o min polowe szybciej odstawiasz
Nie wiem czy nie napisać do lekarza jak wyglada sytuacja czy on zapomniał ze ja biorę nadal ten medrol czy tak ma być i już
Mi za kazdym razem wychodzi najlatwiejszy deser na swiecie!O jejku! [emoji173] Torcik bezowy! Uwielbiam [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] a niestety nigdy mi nie wyszla nawet malenka beza [emoji1]