Szczescie1986
Fanka BB :)
godia321 jestem z sercem z tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Koniczyna82 - koniczynko , a ja miałam komfort i w podstawowej i technikum i na studiach byłam zawsze jedna Agniecha ihaihaihaihaaa - urodziłam się w czasach gdzie Anna była popularnaNo ja miałam z imieniem przekichane. Były w klasie 4 Agnieszki, genialna nauczycielka wymyśliła na każda inne zdrobnienie. Na mnie padło Agniesia grrrr. Ileż ja miałam uwag przez to... bo ja uparte dziecko byłam, zaparlam się i nie reagowałam
To było w klasach 1-3, nauczanie początkowe
Agniesia, tez coś...
Dziewczyny mam wynik bety z dziś 70,9. Transfer miałam 28.05. czy to dobrze świadczy?
Podbijam pytanie przedmówczyni ! Popiszcie coś o tym Waszym Ciechocinku ! Jakich lekarzy polecacie itd .Dziewczyny ktore sie lecza w gyn powiedzcie mi czy opłaca sie brac jakies dodatki typu kleje i w jakiej sa cenie? Dobre jest lababolatorium w gyn?
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Jestem trochę podekscytowana i zapomniałam dodać że blastka 5 dniowa klasyfikacja 5.1.1Jaki zarodek ? Moim zdaniem super
Jestem trochę podekscytowana i zapomniałam dodać że blastka 5 dniowa klasyfikacja 5.1.1
Bardzo.dobre-mam porownanie bo mialam in vitro w 3 klinikach: macierzynstwo, provita i gynDziewczyny ktore sie lecza w gyn powiedzcie mi czy opłaca sie brac jakies dodatki typu kleje i w jakiej sa cenie? Dobre jest lababolatorium w gyn?
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Cos mi ucielo odpowiedz. JaJa do transferu mualam embrioglue i naciecie otoczki. Embrioglye chyba 350, nacięcie juz nie pamietam alw oni to na stronie majaBardzo.dobre-mam porownanie bo mialam in vitro w 3 klinikach: macierzynstwo, provita i gyn
Super❤Dziewczyny mam wynik bety z dziś 70,9. Transfer miałam 28.05. czy to dobrze świadczy?