reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze dowod osobisty jeszcze zabierz, u nas sprawdzali tozsamosc z dowodami [emoji6]
U mnie jeszcze potrzebny był wynik badania grupy krwi.Podobno w razie problemów przydaje się jak trzeba jechać do szpitala.Mi się nie przydał,ale profilaktycznie trzeba było mieć.Tylko to pewnie zależy od kliniki.Więc jeśli nic nje mówili,to znaczy,że u Was nie potrzeba :-)

U mnie jeszcze potrzebny był wynik badania grupy krwi.Podobno w razie problemów przydaje się jak trzeba jechać do szpitala.Mi się nie przydał,ale profilaktycznie trzeba było mieć.Tylko to pewnie zależy od kliniki.Więc jeśli nic nje mówili,to znaczy,że u Was nie potrzeba :-)
Tak, masz racje. U nas bez wyniku grupy krwi nie pozwolili podchodzic do zadnego zabiegu [emoji4]

Przykro mi, zdecydowanie oboje musicie odpoczac. I jeśli coś z tego ma być to trzeba poszukać tych wspólnych rzeczy, bez tego ani rusz...
Ja mam odwrotnie, czasem mi się śnii ze cofam się w czasie i mam panikę że zrobię coś źle i niechcący się z mężem nie poznamy, miniemy w życiu. Jest dla mnie najważniejszy, ważniejszy od ciąży, ważniejszy od pracy. Jak widze ze jesteśmy za bardzo zmęczeni walka i oddalamy się od siebie odpuszczam na jakiś czas starania i skupiam się tylko na nas... inaczej by mi załapał mega dola bo zdiagnozowany mamy tylko czynnik męski wiec wiadomo, czasem dopadają go głupie myśli ze lepiej by mi było z kim innym i trzeba je wykopać z rozmachem nawrzeszczec i przytulić.

Myśle ze ważne jest żeby w jakiś sposób zaakceptować że... może się mimo wszystko nie udać. Mimo lat starań nerwów i kasy. I wcześniej przemyśleć co wtedy, co się w życiu ma nie majac dziecka, docenić to, zadbać żeby nie stracić. I jak się to zrobi... wtedy łatwiej walczyć, łatwiej wstawać po upadkach.
Pięknie napisałaś.Święte słowa.

Dziewczyny wieczorem dopada mnie zgaga taka że nawet to co kupiłam w aptece nie pomogło. Wizytę mam dopiero 13.06 wiec popytam w następnym tygodniu lekarza. Dziś już 23+3 tc tak szybko minęło, przepraszam że się nie odzywałem ale pracy mam dużo no i dziś rozmowa w sprawie mieszkania żeby się udało dostać to już w czwarte przeprowadzka. Witam wszystkie nowe kobietki I życzę powodzenia. @shaggy @Murawa @Mruch @dżoasia co tam u was?

Dzoasia zamiast primo vision wzielabym na twoim miejscu embrio gen. Moj lekarz tez mowil ze jesli chce wydac dodatkowa kase to mozemy zrobic primo vision zebym sobie mogla poogladac nagranie. Ale robili badania i nie ma to wiekszego znaczenia dla zarodkow
Ja miałam w drugiej procedurze i podobno troszkę to jednak pomaga,bo zarodków nie trzeba wyjmować i nie zmiania się temperatura.

reklama
Do góry