reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No mam w zaleceniach, ze ma byc z.sola :) dzieki. Popytam w jakiejs aptece jak kiedys bede :)

@annemarie czyli o picsi chyba przy slabych wynikach wiazania z hialuronianem? Jesli tak, to u nas bylo 97%, wiec raczej nie ma sensu ;)
Ano nie ma,Dokopalam sie Agolutin 5 Euro za 5 ampulek,taniocha i tak.Duzo jest zamiennikow ale niestety wszystkie do klucia w dooope:)

reklama
Ojojo domiesniowo no to juz sama bym sobie nie pyknela takiego zastrzyku a hmm emek hehe chyba bym sie bala ;)
Haha stajesz tylem przed lustrem i daaajesz :D ja moge wszedzie ladowac bom corka pielegniarki chyba z jakims ukrytym talentem, bo mnie to rajcuje jak mam komus zabandazowac rane albo umieszac se miksture do zastrzyku. Nawet wenflon bym sobie zalozyla, ale sama sobie to juz chyba hardcore :D

Haha stajesz tylem przed lustrem i daaajesz :D ja moge wszedzie ladowac bom corka pielegniarki chyba z jakims ukrytym talentem, bo mnie to rajcuje jak mam komus zabandazowac rane albo umieszac se miksture do zastrzyku. Nawet wenflon bym sobie zalozyla, ale sama sobie to juz chyba hardcore :D
Komus to ja tez moge ;) w miesnia walnac strzala ale sama sobie w dupcie niekoniecznie. A opatrunki i zawijanie bandarzem konczyn tez zawsze robilam najlepiej ;)

Hejka dziewczyny jajnik boli okres słaby Ale maz zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie do rodziców na parę dni z godziny na godzinę się spakowalismy i pojechaliśmy 400 km jest którąś na Śląsku można się spotkać jestem tu do wtorku okolice Katowic;)

Gosia ja robie sobie sama,w sumie jest bardzo proste i jak sie wie gdzie to bezbolesne.Popros zeby ktos tobie raz pokazal i dasz rade-ja mam Agolutinu zapas na pare miesicy, chrzanie Prolutex ,zbanczyc idzie;););)
No to prawda 7 amp.140 zl ja tam na czarnym rynku kupuje zawszs to 50 a nawet 80 zl taniej. Musze pogadac z lekarzem

Bo tez to chcialam brac ale lekarz mi odradzil ze szkoda kasy a to i tak nic nie pomaga
a ja to mialam robione i uwazam za super sprawe ,bo po pierwsze zarodki nie sa wyciagane z inkubatora co niestety bardzo czesto powoduje koniec ich rozwoju, w drugim dniu mozna juz stwierdzic ktore sa do niczego i nie ma sensu ich transferowac poprzez podzial komorkowy mona zobaczyc ktore maja abboracje chromosomalne, transferowane sa tylko blastki najwyzszej jakosci co podwyzsza szanse na ciaze i obniza ryzyko poronienia. Wszystko przerobilam na wlasnej skorze, obejrzalam fascynujacy film pokazujacy jak rozwijaly sie nasze blaski z dokladnym objasnieniem przez lekarza.
Ja w to wierze i teraz terz bede robic.
Dwie ciaze przey tym byly,niestety immunolofgia wygrala ,wynika z badan genettycznych po poronieniu. Dziecko bylo zdrowe.
Ja to moge kazdemu polecic

reklama
Do góry