Czemu tak się dzieje? Bardzo bardzo mi przykro...U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
W 17dpt był 7,3 z widocznym YC...
reklama
gosia321
Fanka BB :)
No co ty a co na to lekarz chyba trzeba jeszcze poczekac nie zawsze wszystko jest ksiazkowoU mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Boże....nie ... nawet nie wiem co mogłabym napisać, jakie to wszystko do dupy jest...U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Ja wiem że Ty mądra i silna babka jesteś, ale ile można? Trzymaj się,a ja tulę mocno❤
Justin87
Weź luteinę pod język, nospę i się połóż.Zaczęło się i u mnie.. zaczęłam krwawić, czekalyscie na rozwój wydarzeń ? Czy od razu na IP jechałyście ? Klinika pewnie nic nie pomoże w temacie :/
Gosia892
A co na to lekarz? Jak się czujesz? Ja przy pustym jaju w grudniu miałam spadek bety i ustąpiły mi wszystkie objawyU mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Justin87
To jest niemożliwe. Tak mi przykro. :'(U mnie lipa dziewczyny. 27dpt blastek i nie ma echa zarodka. Pecherzyk 10,07.
Koniczyna82
jestem teraz nad morzem, we wtorek pójdę do swojego gina. Dziś zrobiłam bete, jutro powtórzę i zobaczymy czy spada. No ale przez 9 dni po poprzednim usg żeby nie było zarodka a pecherzyk tak mały.. nie spodziewam się cuduNo co ty a co na to lekarz chyba trzeba jeszcze poczekac nie zawsze wszystko jest ksiazkowo
Justin87
@izabella87 a do której jest u nas infolinia? Może oni się skontaktują z lekarzem?
Koniczyna82
No zobaczymy... ale wiesz Gosiu jak jest.No co ty a co na to lekarz chyba trzeba jeszcze poczekac nie zawsze wszystko jest ksiazkowo
reklama
gosia321
Moja bratowa w 6 tygodniu nie miala serduszka a juz w pod koniec 7 pieknie bilojestem teraz nad morzem, we wtorek pójdę do swojego gina. Dziś zrobiłam bete, jutro powtórzę i zobaczymy czy spada. No ale przez 9 dni po poprzednim usg żeby nie było zarodka a pecherzyk tak mały.. nie spodziewam się cudu
Co prawda poronila ale to inna bajka ona ma inne problemy z dwurozna macica i mthfr plus prawdopodobnie zespol antyfosfolipidowy ktory uaktywnia sie dopiero w ciazy przed wyniki sa ok
Ja tam trzymam kciuki kochana
Podziel się: