reklama
Justin87
Fanka BB :)
To nie jest za duży przyrost. To jest piękny przyrost.Dziewczynki, pomozcie!bo nie wiem czy dzwonic do kliniki. W poniedziałek robiłam ostatni raz betę to był 11dpt i wynosiła 599.25 a dziś 15 dpt beta wynosi 4970,00. Czy te przyrosty nie są zbyt duże??
Czyli mam się nie martwic?co 48 h mialy się podwajać a tu jest znacznie więcej. To moje pierwsze bety w życiu dlatego nie orientuję się;-)To nie jest za duży przyrost. To jest piękny przyrost.
Justin87
Ma się co najmniej podwajać. To jest słowo klucz "co najmniej". Nie masz się martwić, masz się cieszyć. :*Czyli mam się nie martwic?co 48 h mialy się podwajać a tu jest znacznie więcej. To moje pierwsze bety w życiu dlatego nie orientuję się;-)
Ufff kamień z serca;-) już mnie uspokoiłas, dzięki!:*Ma się co najmniej podwajać. To jest słowo klucz "co najmniej". Nie masz się martwić, masz się cieszyć. :*
Cóż to takiego ten intralipid? Ja w poniedziałek mialam transfer i w sumie tak się zastanawiam czy biorąc teraz tyle progesteronu i estradiolu to nie powinno się zrobić wyników jakiś ? bo w sumie lekarz tylko powiedział że beta za dwa tygodnieDziewczynki, ja już po. Mam w sobie dwa zarodki w stadium blastocysty B1 i B3.
Wczoraj przestały się poprawnie dzielić 4 zarodki. Może rusza, jest szansa. Jeśli nie to zostają mi te co mam w sobie. Świadomość tego że mam 2 zarodki w sobie w dniu dziecka mnie uskrzydla [emoji72]
Dostałam w gratisie wlew z intralipidu.
Chwilo trwaj 9 miesięcy, proszę [emoji120]
Jodzia
Mi kazał zrobić progesteron 7 dni po transferze i dać znać jaki wynik.Cóż to takiego ten intralipid? Ja w poniedziałek mialam transfer i w sumie tak się zastanawiam czy biorąc teraz tyle progesteronu i estradiolu to nie powinno się zrobić wyników jakiś ? bo w sumie lekarz tylko powiedział że beta za dwa tygodnie
Witajcie
Dziś byłam na beta hcg
To 11 dpt i wynik 119
Robiłam bete w 9 dpt i wynik 54
Miałam blastocysta 1bb
Jak myślicie jest ok , na kalkulator ze wyszło ze ok przyrost 124% , ale te bety są wszystkich jakieś większe , mam złe przeczucia .
Dziś byłam na beta hcg
To 11 dpt i wynik 119
Robiłam bete w 9 dpt i wynik 54
Miałam blastocysta 1bb
Jak myślicie jest ok , na kalkulator ze wyszło ze ok przyrost 124% , ale te bety są wszystkich jakieś większe , mam złe przeczucia .
reklama
anetka303
Dziękuję. Nam było bardzo miło Ciebie poznac. Jest nas kilka ż Olsztyna i okolic więc trzeba częściej takie "ustawki" robić [emoji3]A my sie dzis z @anetka303 umowilysmy na spacerek Piotrus i Ola sa cudowni takie grzeczne dzieci ze szok
Oby wiecej takich spotkan :*
Podziel się: