reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora tak, żeby na mail to raczej Ci nie pomogę. Jedyne co Ci mogę zaproponować, to szpital miejski (wole to laboratorium niż wojewódzki) i możesz mnie upoważnić to Ci wynik odbiorę i napisze.

KrólowaFal :-)
zapytam najpierw w luxmedzie, w razie co to się do Ciebie odezwę w sprawie miejskiego
biggrin.gif

Więc test wyszedł jak zwykle czyli jedna kreska. Jutro mam drugą weryfikację, ale wydaje mi się, że nie będzie potrzebna, czuje się dokładnie tak, jak przed okresem łącznie z bólem krzyża. Znów się nie udało, same wiecie jakie to smutno frustrujące. Nie wiem co dalej..

retiolandia - nooo dziewczyno tak byc nie moze ze sie poddajesz i zalamujesz juz teraz. wszystko jeszcze przed toba. Idz na weke i tylko bez czarnych mysli. Prawdopodobienstwo ze wyjdzie w 6 dniu jest malenkie. nie zapominaj ze ja mialam b2 blastusie podane mrozone w 6 dniu no i zobaczylam tylko cien cienia.

Lawendowy sen - dziękuje za miłe słowa, nie mam tak daleko do Olsztyna, tylko 25 km, najgorsze jest tylko to czekanie, więc jeśli mogliby mi wysłać byłoby super, w tym luxmedzie jest dwa razy drożej, w cenniku napisali "beta HCG całkowite" 46 zl, w szpitalnym laboratorium jest za 24 zl, tam nie było napisane "całkowite", ciekawe co to oznacza

Gotadora, w Luxmedzie robią dwie bety, hCG-beta/free (wolna frakcja) i total Beta-hCG, ale nie wiem czy one się różnią.
I faktycznie sporo sobie życzą za te badanie. Nie wiem, jak jest w Olsztynie, ale w Gdańsku możesz pójść do dowolnie wybranej przychodni NFZ i zrobić to badanie odpłatnie.

retiolandia - nooo dziewczyno tak byc nie moze ze sie poddajesz i zalamujesz juz teraz. wszystko jeszcze przed toba. Idz na weke i tylko bez czarnych mysli. Prawdopodobienstwo ze wyjdzie w 6 dniu jest malenkie. nie zapominaj ze ja mialam b2 blastusie podane mrozone w 6 dniu no i zobaczylam tylko cien cienia.

nie mogę się ogarną dziś jakoś, najchętniej nie wstawałabym z łóżka. Ja miałam podane 2 blastki w 5 dniu więc niewielka różnica. Wiem marudzę, ale czuję się jak ścierka.

reklama
Do góry