reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, bardzo proszę. Mam nadzieję, że Ci się uda zrobić betę na miejscu.
Więc test wyszedł jak zwykle czyli jedna kreska. Jutro mam drugą weryfikację, ale wydaje mi się, że nie będzie potrzebna, czuje się dokładnie tak, jak przed okresem łącznie z bólem krzyża. Znów się nie udało, same wiecie jakie to smutno frustrujące. Nie wiem co dalej..
retiolandia - nooo dziewczyno tak byc nie moze ze sie poddajesz i zalamujesz juz teraz. wszystko jeszcze przed toba. Idz na weke i tylko bez czarnych mysli. Prawdopodobienstwo ze wyjdzie w 6 dniu jest malenkie. nie zapominaj ze ja mialam b2 blastusie podane mrozone w 6 dniu no i zobaczylam tylko cien cienia.
Lawendowy sen - dziękuje za miłe słowa, nie mam tak daleko do Olsztyna, tylko 25 km, najgorsze jest tylko to czekanie, więc jeśli mogliby mi wysłać byłoby super, w tym luxmedzie jest dwa razy drożej, w cenniku napisali "beta HCG całkowite" 46 zl, w szpitalnym laboratorium jest za 24 zl, tam nie było napisane "całkowite", ciekawe co to oznacza
lawendowy_sen
Gotadora, w Luxmedzie robią dwie bety, hCG-beta/free (wolna frakcja) i total Beta-hCG, ale nie wiem czy one się różnią.
I faktycznie sporo sobie życzą za te badanie. Nie wiem, jak jest w Olsztynie, ale w Gdańsku możesz pójść do dowolnie wybranej przychodni NFZ i zrobić to badanie odpłatnie.
I faktycznie sporo sobie życzą za te badanie. Nie wiem, jak jest w Olsztynie, ale w Gdańsku możesz pójść do dowolnie wybranej przychodni NFZ i zrobić to badanie odpłatnie.
retiolandia
retiolandia - nooo dziewczyno tak byc nie moze ze sie poddajesz i zalamujesz juz teraz. wszystko jeszcze przed toba. Idz na weke i tylko bez czarnych mysli. Prawdopodobienstwo ze wyjdzie w 6 dniu jest malenkie. nie zapominaj ze ja mialam b2 blastusie podane mrozone w 6 dniu no i zobaczylam tylko cien cienia.
nie mogę się ogarną dziś jakoś, najchętniej nie wstawałabym z łóżka. Ja miałam podane 2 blastki w 5 dniu więc niewielka różnica. Wiem marudzę, ale czuję się jak ścierka.
reklama
lawendowy_sen
Chyba sobie to wydrukuję i będę powtarzać jak mantrę
Podziel się: