reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki witam z samego rana i melduje ze kolejny sikaniec (tym razem z porannego moczu) zrobiony i lekki pasek ciagle widoczny - CUDZIE TRWAJ:tak:
Milego dnia!

Gertruth
- witaj na forum. dobrze trafilas. Znajdziesz tu wiele optymizmu, ogrom wiedzy a jak trzeba to i dziewczyny potrafia porzadnie przywolac do parzadku:tak:

reklama
No i laski jestem chora. Nos zawalony, oczy pieką, czyli jest temperatura. Kicham i kaszle. Co mogę sobie kupić na odetkanie nosa? Disne mar to się nazywało??

KrolowaFal ja sie absolutnie nie znam na tym co zozna kobietom w ciazy a czego nie ale jedyne czo moge zobic to poradzic miodek, gorace mleczko i czosnek - na pewno nis zaszkodzi a moze pomoze. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

elala. Gratuluję! Idziemy mniej więcej tym samym trybem dziś jest mój 6dpt może też zrobię test choć się go boję, bo jak wyjdzie jednak kreska to troszkę się podłamię. No nic Gratuluję jeszcze raz i przemyślę sprawę z sikaniem na patyk.

Witaj Gertruth :-)
Elala to super wiadomość o kreseczce
yes2.gif
gratuluje
biggrin.gif

KrólowaFal zdrowiej szybciuko, ja niestety też nie umiem doradzić leków. Mnie troszkę przewiało, bo z psem wychodzić trzeba a jakoś bardzo wietrznie się zrobiło, ale mi póko co herbatka mi wystarczy.

pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny
biggrin.gif

Więc test wyszedł jak zwykle czyli jedna kreska. Jutro mam drugą weryfikację, ale wydaje mi się, że nie będzie potrzebna, czuje się dokładnie tak, jak przed okresem łącznie z bólem krzyża. Znów się nie udało, same wiecie jakie to smutno frustrujące. Nie wiem co dalej..

reklama
Do góry