reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Retiolandia trzymaj się! Co to za "ścierkowanie"??!! Nadstaw się to Ci zaraz kopa na poprawę humoru i nabranie rozumu podeślę. Czuje się @ więc idę sprawdzić.

Ja w szpitalu miejskim robię betę za 20zł.

reklama
Retiolandia to uważaj zamach biorę...!!

15918-1.jpg

Dziewczyny mam do Was pytanie. Te które ostatnio podchodziły i się udało :tak: Czy miałyście objawy hiperstymulacji tzn duży brzuch, bolący w okolicach weryfikacji i po? Bo w tej klinice co miałam in vitro to wszystkie którym się udało tak miały a Wy nie narzekacie na brzuch. Więc już sama nie wiem, w ogóle tamta klinika jakaś dziwna była. Tam bierze się Ovitrelle po transferze bodajże na 2-3 dzień i to może napędza hiperkę ale też ciążę?

Tosia ja czułam brzuch po punkcji bardzo długo. Teraz już tego tak nie czuje. Teraz np jak siadam na toalecie i robię siku (wybaczcie szczerość) i mi się pęcherz opróżnia to czuje że mam "twarde" i bolące mięśnie jakbym miała skurcz w trakcie @. Poza tym nie mam żadnych dolegliwości/objawów. No ale na razie nie ma pewności - czekam na jutrzejszy dzień jak na zbawienie.

Ovitrelle dostałam na popękanie pęcherzyków i więcej nie.

ja również dostałam ovitrell na pęknięcie pęcherzyka przed transferem, później już nie ... wyobraźcie sobie,że do czasu tego ovitrelle sama robiłam zastrzyki i nigdy nie miałam siniaka, a w piątek zrobiła mi pielęgniarka - ja sobie pomyślałam - świetnie, w końcu zobacze jak to się poprawnie robi
shocked.gif
- siniaka mam na pół brzucha, no już znikają kolorki
baffled5wh.gif
, tak więc - wolę sama robić zastrzyk

Gotadora to ty waleczna jestes. Ja sobie sama zastrzykow nie robilam. od tego mialam meza. jak pokazalam w klinice moj brzuch po tych wszystkich zastrzykach to uwierzyc mi nie chcieli ze ja jakiekolwiek zastrzyki mialam.

reklama
Gotadora, dobrze się czuję. Wzięłam sobie do serca zalecenia i nic nie robię, leżę raczej, wstaję jak muszę (dość często, bo siku latam co chwilę). Nawet nocy nie mogę przespać w całości.To przez tą luteinę. Ale jutro już wstanę i zacznę "żyć" :-)

Do góry