reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dorex dziękuje :) właśnie tez chciałam żeby popracować trochę bo dopiero co z urlopu wróciłam no bo brałam na cały ten okres trwania leczenia tzn stymulacji itd a teraz po dzisiejszym dniu to nie wiem czy jest sens sie mordowac usupialam na krześle w autobusie dojazd mam 2 godz masakra a teraz padlam i nie wiem czy mnie mdli naprawdę czy poprostu zmęczona dziwnie sie czuje

reklama
Co do pracy to ja też zamierzam pracować tak do świąt to będzie dla mnie ok 12 tc. Na razie nic nie mówię bo i zapeszyć nie chcę przed 3 weryfikacją. Tylko zastanawiam się czy powiedzieć wcześniej, że planuję iść na zwolnienie czy postawić ich przed faktem dokonanym. Ale to na razie gdybania bo jeśli lekarz powie, że mam w domu siedzieć to olał pracę.

Ja mam jeszcze trochę inne pytanie. Czy w ciąży (zwłaszcza na początku) można wylegiwać się w wannie?

Królowa Fal nie wiem co do wanny ale raczej bym zaczekala z tym tak jak po punkcji i po transferze prysznic nam zostaje także ja narazie to prysznic tylko ale z chęcią bym sie zrelaksowala w babelkach :)

Ja z lekarzem rozmawiałam to niby powiedział ze jeśli dobrze sie czuje i nie wykonuje ciężkiej pracy fizycznej to mogę iść do pracy bez problemu tylko poprostu nie wiem jestem strasznie zmęczona po dniu dzisiejszym a ta jazda autobusem dziś masakra poprostu nie chce żeby coś maluszkom zaszkodziło może przesadzam nie wiem tak długo czekałam chyba zaczynam panikowac poprostu sama już nie wiem

Krolowa Fal u jakiej doktor sie leczysz w Invikta?

Ja sie leczę bezpośrednio u profesora.

Królowa Fal nie wiem co do wanny ale raczej bym zaczekala z tym tak jak po punkcji i po transferze prysznic nam zostaje także ja narazie to prysznic tylko ale z chęcią bym sie zrelaksowala w babelkach :)

Polecam mój sposób: nalewam sobie 2 cm wody i zapalam świeczki i siedzę sobie 5 minut. Wody tylko tyle coby wanna zimna nie była. To chyba nie zaszkodzi.

Mam do oddania:
2 opakowania Metypred 4 mg ważne 2015 roku
7 opakowań Estrofem 2 mg ważne do 2013 roku
Niestety 9 opakowań Luteiny straciły ważność w kwietniu :(((
Jeśli któraś z was potrzebuje - prześlę

piszcie na pocztę

reklama
Elala- cześć:) tak brzuch już mi bardzo dokucza, mam wygięty kręgosłup i nie mogę zasnąć, budzę się kilka razy w nocy,ale to już takie uroki ciąży a tym bardziej mnogiej. Co do Twojego testu,to ja bardzo wyraźnie widzę drugą kreskę:tak: Powoli zaczynam się cieszyć!
Aduś- tak bardzo mi przykro,jakoś tak cały czas myślałam,że dzisiaj wyjdzie,że jednak Ci się udało, no już masz rację,że normalnie ręce opadają. Słuchaj Twoje AMH jest ładne i nie daj sobie wmówić,że z Twoimi komórkami jest coś nie tak-to pójście na łatwiznę ze strony kliniki. Zapłaciłaś za Program do Skutku,więc muszą Cię doprowadzić do skutku nie poddawaj się tylko powiedz im ostro,że nie zgadzasz się z ich opinią i że żądasz zmiany leków i trybu leczenia,bo najwyraźniej stosowany do tej pory nie działa. Chyba nie ma sensu,żebyś znowu płaciła za kolejny Program jak już masz opłacony tutaj,ale na konsultację gdzieś indziej możesz iść,opowiedz o wszystkim,zobaczysz jaka jest opinia innego lekarza. Jak wkurza Cię ta babka do której chodzisz to masz prawo zmienić sobie lekarza. P.S: Ja na własną rękę brałam Acard przed programem nie mówiąc o tym lekarzowi i stosowałam dietę bezglutenową, tak jak pisze Lolitka opócz tego,co mówili lekarza sama stosowałam różne metody na własną rękę,bo im by nigdy nie przyszło do głowy,żeby wyjść poza STANDARD...

Do góry