Elala- cześć
tak brzuch już mi bardzo dokucza, mam wygięty kręgosłup i nie mogę zasnąć, budzę się kilka razy w nocy,ale to już takie uroki ciąży a tym bardziej mnogiej. Co do Twojego testu,to ja bardzo wyraźnie widzę drugą kreskę
Powoli zaczynam się cieszyć!
Aduś- tak bardzo mi przykro,jakoś tak cały czas myślałam,że dzisiaj wyjdzie,że jednak Ci się udało, no już masz rację,że normalnie ręce opadają. Słuchaj Twoje AMH jest ładne i nie daj sobie wmówić,że z Twoimi komórkami jest coś nie tak-to pójście na łatwiznę ze strony kliniki. Zapłaciłaś za Program do Skutku,więc muszą Cię doprowadzić do skutku nie poddawaj się tylko powiedz im ostro,że nie zgadzasz się z ich opinią i że żądasz zmiany leków i trybu leczenia,bo najwyraźniej stosowany do tej pory nie działa. Chyba nie ma sensu,żebyś znowu płaciła za kolejny Program jak już masz opłacony tutaj,ale na konsultację gdzieś indziej możesz iść,opowiedz o wszystkim,zobaczysz jaka jest opinia innego lekarza. Jak wkurza Cię ta babka do której chodzisz to masz prawo zmienić sobie lekarza. P.S: Ja na własną rękę brałam Acard przed programem nie mówiąc o tym lekarzowi i stosowałam dietę bezglutenową, tak jak pisze Lolitka opócz tego,co mówili lekarza sama stosowałam różne metody na własną rękę,bo im by nigdy nie przyszło do głowy,żeby wyjść poza STANDARD...