reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Laski ja chyba jestem w tej ciąży. Wyobraźcie sobie, że myje głowę i zastanawiam się czemu ten szampon się nie pieni! No więc biorę jeszcze trochę. Spłukuje i sięgam po odżywkę i co się okazuję? Że zamiast szamponu wzięłam odzywkę i dlatego się nie pieniło. Pierwszy raz w życiu pomyliłam odżywkę z szamponem.

reklama
Madzialenak, w Invimedzie liczy się pacjent, a nie jego kasa. Ja do tej pory też za dwie wizyty nie płaciłam (za kwalifikacyjną i za pierwszą).
A na pierwsze konsultacje do dr K. trafiłam w ramach prywatnego ubezpieczenia w jego przychodni w Kolbudach (MediMedic)
i siedziałam godzinę w gabinecie.

Aisha_23, Liloitka - dzięki za info, zatem biorę dalej

Elala - druga krecha jest na 100% (tutaj i slepy by ją zauwazył;)), a nie żaden cień cienia!

Tosia, gdzieś wpadła mi oko informacja, że jeżeli nie zakwalifikujesz się do programu, to dostajesz zniżkę.
Niestety nie mogę teraz tego namierzyć.
Ale jedna z dziewczyn, niestety nie pamiętam która, pisała tu na forum, że też się nie zakwalifikowali do programu i dostali zniżkę.

Hej dziewczyny , chyba o mnie chodzi ;-)
dostaliśmy zniżkę 15%

Ostatnia edycja:
Gotadora, pewnie, że o Ciebie. Ale Fusun też dostała zniżkę. No i ja, po interwencji telefonicznej, również. Zawsze to jest 15%, może nie kokosy, ale piechotą nie chodzi.

reklama
dziewczyny, sorki że ja tak z całkiem innej beczki ale mam pytanie, a mianowicie czy przytyłyście podczas stymulacji? ja od stycznia przytyłam 10 kg:szok: i jestem już tym przerażona ba w życiu tyle nie ważyłam. w prawdzie po odstawieniu leków mnie nie przybywa ale zrzucić nie udało mi się ani grama. nie chodzi mi o wygląd ale zwyczajnie zle się z tym czuje no i martwię się bo przeciez z nadwagą trudniej zajść:crazy:.

Do góry