reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hola ja nie przytyłam w żadnej z 3 stymulacji które miałam, waga wahała mi się =/- 1 kg a to chyba norma...
ale każdy organizm reaguje chyba inaczej w końcu ogromne ilości hormonów przyjmujemy

dziewczyny, sorki że ja tak z całkiem innej beczki ale mam pytanie, a mianowicie czy przytyłyście podczas stymulacji? ja od stycznia przytyłam 10 kg:szok: i jestem już tym przerażona ba w życiu tyle nie ważyłam. w prawdzie po odstawieniu leków mnie nie przybywa ale zrzucić nie udało mi się ani grama. nie chodzi mi o wygląd ale zwyczajnie zle się z tym czuje no i martwię się bo przeciez z nadwagą trudniej zajść:crazy:.

ja przytylam tak z 5 -6 kg i tez zrzucic sie jakos nie dalo. :crazy: no moze ze 2kg mniej mnie teraz jest ale to tylko efekt lata i czasu spedzonego na dzialeczce,

dziewczyny, sorki że ja tak z całkiem innej beczki ale mam pytanie, a mianowicie czy przytyłyście podczas stymulacji? ja od stycznia przytyłam 10 kg:szok: i jestem już tym przerażona ba w życiu tyle nie ważyłam. w prawdzie po odstawieniu leków mnie nie przybywa ale zrzucić nie udało mi się ani grama. nie chodzi mi o wygląd ale zwyczajnie zle się z tym czuje no i martwię się bo przeciez z nadwagą trudniej zajść:crazy:.

Ja przytyłam po odstawieniu tabletek anty kiedy postanowiliśmy się starać ok 12-13kg. Od tego czasy jest +/- 1kg.

Witam was wszystkie i pozdrawiam bardzo serdecznie mam pytanko do tych co zobaczyly 2 kreski już jak zamierzacie spędzić te pierwsze kilka tygodni czy wracacie do pracy czy raczej na zwolnieniu jesteście bo ja nie wiem co tu zrobić tak długo czekałam i boje sie żeby niczego nie popsuć dziś byłam w pracy i wróciłam poprostu niezywa mdli mnie teraz a brzuch to mam wrażenie jakby mi ktoś balon wsadzil nie wiem co robić niby przecież początek najważniejszy nie chce nic popsuć teraz gdy jest nadzieja z góry dzięki za odp

ja na razie chodzę ( nie zamierzam w pracy na razie nic mówić dopiero po 12 tc) i tak do świąt mam zamiar pochodzić (17-18 tc)a potem może na L4 zobaczę jak będę się czuła bo dosyć daleko dojeżdżam na szczęście samochodem

ale Kamilka jak się źle czujesz to nie ma sensu się męczyć idź na zwolnienie na razie na 2 tyg a potem zobaczysz

reklama
No widze ze sie wlasnie zakonczyl :((( kiedys dostałam od nich regulamin na maila ale to bylo w czerwcu i niby do konca czerwca byly zapisy, czyzby przedluzyli termin? dlatego myslalam ze ten sierpniowy sie zmienil.. Jutro dzwonie do Invimedu i musze uslyszec opinie innego lekarza tj dr K. bo gadanie mojej lekarz juz mnie męczy,a przesadzila dzis tekstem ze moze moje komórki są złe! a zarodek w pierszej ciązy pozamacicznej ?? jesli chodzi o immunologie to mnie zbyla.. jak zapytalam o lek clexane czy encorton to nic... najlatwiej jest ZWALIC na moje komorki, gdyby byly zle to nie zaplodnily by sie wszystkie.. Zalamka!!!

Do góry