reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak, super,że masz plan działania. A najważniejsze, że dr K., tak się angażuje i jest pomocny. Myślę, że prezent Mikołajkowo-Świąteczny będzie na bank:-). Musisz tylko poprosisz dr K., żeby się przebrał za Mikołaja:-D

reklama
hej nie wytrzymalam i siknelam zaraz po robocie na taki najtanszy test. No i jsest cien cienia a dzis 5dpt.
Zobacz załącznik 505926
jak sie dobrze przyparzycie to wypatrzycie. Moze w koncu sie udalo. Jak jutro tez wyjdzie sikaniec pozytywny to w piatek pojde do plskiej kliniki i zrobie bete.

Cien cienia???? No co Ty;) To nie widzialas mojego w 11dpt;P jak wstawic tu zdjecie to Ci pokaze:) o udalo sie :-pi co powiesz????? hę?! GRATULUJĘ :D

DSC_0146.jpg

elala kobiet w ciąży się nie bije ale kuksańca zaraz dostaniesz. co to za wątpliwości:angry:. głowa do góry , pierś do przodu , wiara w sercu!!! wszystko jest i bedzie ok!!!!! w ciązy kobieto jesteś i kropka.

Hola - no to sie usmialam:laugh2:
ale jakos tak trudno uwiezyc ze w koncu moglo sie udac po tylu latach staran. Heh...... tyle emocji pomieszalo sie w moim serduchy przez ostatnie pol godziny, ze sama juz nie wiem.....
Moze juro jak ochlone i powtorze test i znow zobacze te 2 krechy to bardziej do mnie dotrze

Madzialenek - jest plan działania więc na pewno będzie dobrze i w tym roku prezent pod choinkę będzie:)
Aduś - Tobie też na pewno się uda, zasługujesz na to!

Mam pytanie do tych, które już mają swojego babelka/babelki w brzuszku czy w momencie pojawienia się II kreseczek odstawiłyście acard (jesli któraś go brała), bo z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać Pani Dr.

Moroni, ja jestem w 8 tygodniu i poki co mam nadal brac acard plus do tego clexane, ale zastrzyki to chyba prawie do konca ciazy. Byc moze po wizycie 17.10 bede odstawiac, a bedzie to 9 tydzien. Mysle ze chyba by Ci powiedzieli zeby odstawic.

reklama
Do góry