reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Krew oddana i teraz czekam do 17 na wynik. To beda dlugie godzinyyy w pracy.
Przez ponad tydzien bylam na zwolnieniu lekarskim przez zatoki i kaszel i dzis bylo mi ciezko wstac o 5 :/
Jesli bedzie wynik ok to jutro tez progesteeon zrobie, bo boje sie pozamacicznej... A czasami mnie jajnik ostro zaboli.
Wszystkim zycze milego dnia i samych dobrych wiadomosci w najblizszym czasie.
Mojemu n. Dalej nie powiedzialam o becie. .

reklama
@Malinka1989 @Malaja32 kochane ✊✊ za Wasze pociechy ;) cudownych widoków ❤❤
@Gotart Kochana ✊✊ za Maleństwo i serduszko ! Najpiękniejszy dzwiek świata ❤
@gosia321 kochana !!! ✊✊✊✊ za owocny przelot do bazy! ❤ Niech kropeczki zostaną już z Tobą na całe 9 miesiecy !! ❤❤
@Tutisia kochana samych dobrych wiadomości na wizycie! :)
@Somatotropina88 @redferrari @anita9014 kochane nasze kciuki za Wasze przyrosty !! ✊✊✊❤❤❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE! ;)
Kochane powodzenia dzisiejszego dnia Wam.i sobie zycze :)

reklama
Do góry