reklama
Justin87
Fanka BB :)
Pięknie. Gratuluję.Jest nasze największe Szczęście!!!!
izabella87
Jest nasze największe Szczęście!!!!
Bosko
Gosia892
Brawo!!!! Cudownie!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Jest nasze największe Szczęście!!!!
U
użytkowniczka v
Gość
Chyba zostaną z nami 4 zarodki. 2 te wcześniej zamrożone i mamy dwie wczesne blastki AB. 2 pozostałe potrzymają do jutra,ale nie rokują dobrze - mają 8komórek. Dziewczyny moje mam pytanie. Biorę Zamur,Dostinex i Neoparin i strasznie mnie mdli. Po pierwszej punkcji nie miałam czegoś takiego. W sumie jajniki jakoś strasznie mnie nie bolą,brzuch powiększony o 10 cm,ale ostatnio też tak miałam. Niepokoją mnie te mdłości. Czy któraś z Was tak miała? Nie chce wyjść na jakąś panikarę,pewnie to po lekach,ale strasznie boję się hiperki.
Moim zdaniem powinnaś się skonsultować z lekarzem. Wymioty po punkcji to nie jest dobry objaw, a jak mnie bolał brzuch przez kilka dni i postanowiłam się skonsultować to lekarz pytał czy jest powiększony obwód brzucha i czy występują wymioty.Chyba zostaną z nami 4 zarodki. 2 te wcześniej zamrożone i mamy dwie wczesne blastki AB. 2 pozostałe potrzymają do jutra,ale nie rokują dobrze - mają 8komórek. Dziewczyny moje mam pytanie. Biorę Zamur,Dostinex i Neoparin i strasznie mnie mdli. Po pierwszej punkcji nie miałam czegoś takiego. W sumie jajniki jakoś strasznie mnie nie bolą,brzuch powiększony o 10 cm,ale ostatnio też tak miałam. Niepokoją mnie te mdłości. Czy któraś z Was tak miała? Nie chce wyjść na jakąś panikarę,pewnie to po lekach,ale strasznie boję się hiperki.
walczaca o szczescie
Kochana mocne kciuki za Ciebie!! Oby to był ten szczęśliwy transfer [emoji110][emoji110][emoji110]To niech przyniesie te najwieksze szczescie na ktore czekam
reklama
koliber091987
O jesiu jakie to ładne!!!Jest nasze największe Szczęście!!!!
Podziel się: