Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No może, nie musi. Moze byc i trojacza ale nie musi
[emoji13][emoji13]a duze szanse ze blizniaki? Czy moze duzy bobas ...Bo ja tylko raz ribilam w Uk bete tam to
Wogole nie wierza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No może, nie musi. Moze byc i trojacza ale nie musi
Właśnie tak bym powiedziała :-) może,ale nie musi.Ja miałam betę z 16dpt 3300,a byla transferowana jedna blastka i jest z tego jeden kropek :-) Aktualnie 9tc.Więc umawiaj się na usg i wtedy będzie wiadomo czy jeden czy dwa :-) Powodzenia :-)Hej dziewczyny
Z racji ze ja sie nie znam czy beta 1500 14dpt blastki to moze byc blizniacxa ale nie musi??
Dziekuje za odp[emoji4][emoji4][emoji3][emoji106]
Wieksza niż na trojaczki[emoji13][emoji13]a duze szanse ze blizniaki? Czy moze duzy bobas ...Bo ja tylko raz ribilam w Uk bete tam to
Wogole nie wierza
W ciąży mózg gorzej trybiOgórek przez u napisałam, omg...
Wieksza niż na trojaczki
A tak serio to nie da sie tego powiedziec przeciez na podstawie bety. Jedne blastki sa wczesne, inne wypadaja juz z otoczki przy transferze. Jedne wgryza sie dzien szybciej i dajadwa razy wieksza bete w tym samym dniu potransferu transferze co drugie. U mnie 14 dnia beta byla 950 z samego rana. Po poludniu mogla byc i bliska 1500 bo przyrastala dosc szybko. Na tym etapie tylko usg cos powie a powrozyc to sobie mozemy na bardzo wczesnych betach. Jak w 7 dniu byla dosc niska to malo prawdopodobne ze z 2 blastek
Właśnie tak bym powiedziała :-) może,ale nie musi.Ja miałam betę z 16dpt 3300,a byla transferowana jedna blastka i jest z tego jeden kropek :-) Aktualnie 9tc.Więc umawiaj się na usg i wtedy będzie wiadomo czy jeden czy dwa :-) Powodzenia :-)
@Malinka1989 @Malaja32 kochane za Wasze pociechy cudownych widoków ❤❤
@Gotart Kochana za Maleństwo i serduszko ! Najpiękniejszy dzwiek świata ❤
@gosia321 kochana !!! za owocny przelot do bazy! ❤ Niech kropeczki zostaną już z Tobą na całe 9 miesiecy !! ❤❤
@Tutisia kochana samych dobrych wiadomości na wizycie! ❤
@Somatotropina88 @redferrari @anita9014 kochane nasze kciuki za Wasze przyrosty !! ❤❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Ja za to uwielbiam ekspres. Był to jeden z lepszych zakupów w moim życiu. chodzi u nas na okrągło, ma wbudowany młynek i jest to znacznie inna kawa niż kupna sypana, chociaż całe życie piłam taką i uznawałam ekspres za fanaberię mojego męża. Jednak ostatecznie kupiłam mu na urodziny i super. Teraz będę musiała mu ograniczyć spożycie kawy, jeśli będziemy podchodzić do kolejnej procedury. Już mu to zapowiedziałam i nie był zbyt szczęśliwy.Asia powiem Ci ze domowe ekspresy sa mocno przereklamowame. U nas stoja dwa nieuzywane. Jeden w piwnicy a drugi w szafce w kuchni. Jak dla mnie jedyna sluszna kawa z ekspresu to espresso we wloskim barze, robione w duzym ekspresie cisnieniowym z ich mieszanek. A tak na codzien to tylko parzona [emoji4]