reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Kobiety, miałam zakręcony weekend i wypadłam tym samym od razu z rytmu. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Trzymam za wszystkie mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i życzę pięknego dnia. [emoji8][emoji8][emoji8]
W środę jadę na monitoring cyklu ale nie czuję się cyklowo, więc może nie będzie w tym miesiącu owulki.
@Hope86 mam nadzieję, że Twoje zarodeczki się pięknie rozwijają. [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Przy okazji mam pytanie, biorę medrol i czy dołączenie do transferu embryo glue oraz intralipidu nie będzie się ze sobą kłóciło? Nie wiem czy dostanę intralipid ale chciałabym jeśli może to pomóc. Ostatnio miałam.

Przy okazji mam pytanie, biorę medrol i czy dołączenie do transferu embryo glue oraz intralipidu nie będzie się ze sobą kłóciło? Nie wiem czy dostanę intralipid ale chciałabym jeśli może to pomóc. Ostatnio miałam.
Mi raz lekarka mowila ze jak biore encorton to by nie dawala intralipidu. Ale nie dlatego ze to sie ze soba gryzie, tylko ze uwazala ze jak na drugi transfer to juz za duzo.

Ja nie wiem kiedy juz nalezy sie cieszyc... Jak zobacze serce? Jak na usg wyjdzie ze wszystko ok z fasola? Czy dopiero jak urodze? Przez te wszystkie sytuacje mam ciagle obawy. Jutro ide na bete... I we wtorek tez. Nie wytrzymam w niewiedzy. Ppbolewa mnie prawy jajnik. Pociagnie czasamibtak, ze az pisne... I juz mam schizy, ze to ppzamaciczna:(
Z każdym dniem odrobinę wiecej ;-)

reklama
Do góry