reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie wiem kiedy juz nalezy sie cieszyc... Jak zobacze serce? Jak na usg wyjdzie ze wszystko ok z fasola? Czy dopiero jak urodze? Przez te wszystkie sytuacje mam ciagle obawy. Jutro ide na bete... I we wtorek tez. Nie wytrzymam w niewiedzy. Ppbolewa mnie prawy jajnik. Pociagnie czasamibtak, ze az pisne... I juz mam schizy, ze to ppzamaciczna:(
Ech... ja mam tak ze pozwalam się sobie cieszyć z każdego kolejnego kroku przede mną a za bardzo nie patrzę w dal. Myśle nie o dziecku a o ciazy i to wczesnej. Czekam na zarodek i serduszko. I jak będę się z nich cieszyć dopiero pomyśle o kolejnym kroku. Na razie się cieszę ze mam pecherzyk.

@Koniczyna82 ja polecam wyciskarke wolnoobrotowa Hurom. Po pierwsza ona wyciska przez powolne miazdzenie, a nie jak sokowirowka przez szybkie krecenie. Wiec sok sie nie podgrzewa i witaminy nie uciekaja.
A po drugie ma dwa rodzaje sitka. Na tym z wiekszymi oczkami wychodza bardzo zawiesiste soki, takie wrecz smoothie, takze blonnika tam na pewno sporo.
No właśnie słyszałam ze wyćiskarki porządne znacznie lepsze od sokowirówkę... tylko te ceny...
Ale dzięki, zerknę na pewno co to

No właśnie słyszałam ze wyćiskarki porządne znacznie lepsze od sokowirówkę... tylko te ceny...
Ale dzięki, zerknę na pewno co to
No ceny kosmiczne ja 4 lata temu kupilam ta szybkoobrotowke bo wtedy tych wolnoobrotowych prawie nie bylo. I nie narzekam pytanie czy to prawda ze faktycznie szybkieobroty podgrzewaja sok czy tam owoce czy warzywa. Czy to nie jest przypadkiem kit marketingowy bo przeciez jak sie ludziom cos wmowi to uwierza i kupuja.
Ja tam nie czuje nigdy zeby moj sok byl cieply a wiory z pojemnika tez zawsze zimne.
Narazie moja sokowirowka zyje wiec zmieniac jej nie bede ale moze kiedys zainwestuje w wyciskarke.
Hehe to tak jak dziesiatki lat przekonywali ludzi ze maslo jest bee i najlepsza margaryna a to jeszcze gorsze gowno

Hej dziewczyny
Z racji ze ja sie nie znam czy beta 1500 14dpt blastki to moze byc blizniacxa ale nie musi??

Dziekuje za odp[emoji4][emoji4][emoji3][emoji106]

Koniczyna Gratulacje!!! Spokojnej ciąży.O ile możemy być spokojne po takim czasie. Trzymam kciuki za mocno bijące serduszko:happy2:
Gosia321 młody pięknie się rozwija, aż za szybko czasem. Buzia mu się nie zamyka, duzo gada ale mało zrozumiałe. Wszędzie go pełno a pomysły tak błyskotliwe, ze ostry dyżur stał się naszym domem. Cóż po mamusi to ma.Ja tez niespokojna dusza a co tam u Ciebie dobrego?

Ogółem planujemy wizytę pod koniec lipca. Trochę się boje jak to będzie. Jednak jak już jest w domu krzykacz to inne emocje są. Troszkę jest spokojniej, ale to może tylko teraz. A potem od nowa hardcore emocjonalny. Hormony robią swoje. Zastanawiam się czy nie zawczesnie na kolejne dziecię. No ale my nie many takiego komfortu, ze najwyżej za pół roku będzie. Zaczniemy teraz a skończymy po 40tce buehehe

Witaj Kate!! Pamietam cie[emoji4][emoji4]
Za wczesnie nie jest [emoji13][emoji13]ja obecnie 14 mscy cora i 35 tc syn[emoji23][emoji23]tez sie szybko spieszylam sadzac ze uda sie po 40stce[emoji12]

Pozdrawiam cie serdecznie

reklama
Do góry