reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie jak patrzę na cennik tam to wywalam gałki :D Taniocha jak barszcz:p Ale git!
No. Dokładnie. Prawie jak za darmo. ;)
Dzisiaj jadę wyrzucić ponad stówkę celem porozmawiania z moją dr. Jeśli mi nic nie powie ciekawego, czy mogę zareklamować usługę i wnosić o zwrot kasy? [emoji14]

reklama
Nie wiem skad jestes ale jak kiedys szperalam na ten temat to podobno Wroclaw jest dobry na adopcje, ze to wszystko tam trwa krocej. Bron Boze osrodki katolickie
U mnie katolickie nie wchodzą w grę, bo jestem po rozwodzie a miałam też ślub kościelny a z drugim mężem w związku z tym tylko ślub cywilny.
Wrocław dla mnie jest blisko. Dziękuję. :*

Znów krwawie :frown: Jutro jeszcze beta i chyba koniec złudzeń :frown:
Gortat jak byłam w invitrowej ciąży w pewnym momencie leciała ze mnie krew jak z kranu. Dostałam lekarstwa położyłam się do łożka plackiem wstawałam tylko do wc, byłam załamana a jednak dziś córeczka na 10 lat. Pomijając fakt że do konca ciąży nie chodziłam po schodach, nie schylałam się, nie sprzątałam to wyszłam z tego o zdrowych zmysłach:rolleyes2: takie krwawienia występują b często i z reguły o niczym groźnym nie świadczą. Trzymaj się

To mamy podobnie :-) Już leci 8tc,wszystko byloby super,gdyby nie dojazdy do pracy zatłoczoną komunikacją miejską.Szczególnie rano jest dramat,upolowanie miejsca siedzącego graniczy z cudem, a klimatyzacja jest tylko w teorii...Jeszcze nie zemdlalam,ale zdarzylo mi się już kilka razy wysiadać tylko po to,żeby posiedzieć kilka minut i pooddychać normalnym powietrzem...nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam

U mnie katolickie nie wchodzą w grę, bo jestem po rozwodzie a miałam też ślub kościelny a z drugim mężem w związku z tym tylko ślub cywilny.
Wrocław dla mnie jest blisko. Dziękuję. :*
No to w razie w poszukaj sobie na forum. Tydzien temu rozmawialam z kolezanka ktora chce adoptowac dzueciatko i mowilam jej wlasnie ze we Wrocławiu najlepiej w tych czasach kiedy sama sie rozgladalam tj rok temu i ona mowila ze jak szukala to dalej tak jest

reklama
No to w razie w poszukaj sobie na forum. Tydzien temu rozmawialam z kolezanka ktora chce adoptowac dzueciatko i mowilam jej wlasnie ze we Wrocławiu najlepiej w tych czasach kiedy sama sie rozgladalam tj rok temu i ona mowila ze jak szukala to dalej tak jest
Na razie jeszcze wierzę, że in vitro nam pomoże ale zawsze miałam z tyłu głowy (nie wiedząc, że będę korzystała z in vitro i że będą problemy), że adopcja to jest piękna sprawa. :)

Do góry