Gosia892
Fanka BB :)
My z 2 maja, 5 dniowa blastka [emoji7]Superjesteście 4 dni przed nami widzę. A kiedy był transfer ilu dniowy zarodek? My z soboty 5 maj, blastka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z 2 maja, 5 dniowa blastka [emoji7]Superjesteście 4 dni przed nami widzę. A kiedy był transfer ilu dniowy zarodek? My z soboty 5 maj, blastka.
No przecież jasne...z płodności. I dlatego niech Ciechocinek pomoga jak potrafii najlepiej bo dużo osób wierzy w tą klinikę.No ty się do Ciechocinka wybierasz a wiadomo z czego to miasto słynie
Jak się czujesz? Dalej mocne krwawienie?
Dzięki Bogu niepotrzebny[emoji8]Gosieńko strach był zupełnie nie potrzebny.... cudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No to się zagalopowałam![]()
WiemNic się nie stało. Przyznam się, że jak w miarę zaakceptowałam, że nie będziemy mieć dzieci, to mi lżej na sercu.
Kurs adopcyjny mamy za rok w kwietniu.
Kochana, z tym, że ja cały czas grzeję kopytaNo to stoimy razembędzie raźniej
No właśnie jak patrzę na cennik tam to wywalam gałkiW ciwchocinku crio 1000 kosztuje.
Czyli działasz ... masz tylko chwilowy przestój . Czuje ze jak ruszysz to będzie siw działoKochana, z tym, że ja cały czas grzeję kopytaOdliczam do ostatniego szczepienia i jazda
![]()
Kochana, ja z własnej woli przerw nie robię bo to dla mnie marnotrawienie czasuCzyli działasz ... masz tylko chwilowy przestój . Czuje ze jak ruszysz to będzie siw działo