Gosia892
Fanka BB :)
My z 2 maja, 5 dniowa blastka [emoji7]Super jesteście 4 dni przed nami widzę. A kiedy był transfer ilu dniowy zarodek? My z soboty 5 maj, blastka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z 2 maja, 5 dniowa blastka [emoji7]Super jesteście 4 dni przed nami widzę. A kiedy był transfer ilu dniowy zarodek? My z soboty 5 maj, blastka.
No przecież jasne...z płodności. I dlatego niech Ciechocinek pomoga jak potrafii najlepiej bo dużo osób wierzy w tą klinikę.No ty się do Ciechocinka wybierasz a wiadomo z czego to miasto słynie
Jak się czujesz? Dalej mocne krwawienie?
Dzięki Bogu niepotrzebny[emoji8]Gosieńko strach był zupełnie nie potrzebny.... cudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No to się zagalopowałam
WiemNic się nie stało. Przyznam się, że jak w miarę zaakceptowałam, że nie będziemy mieć dzieci, to mi lżej na sercu.
Kurs adopcyjny mamy za rok w kwietniu.
Kochana, z tym, że ja cały czas grzeję kopyta Odliczam do ostatniego szczepienia i jazdaNo to stoimy razem będzie raźniej
No właśnie jak patrzę na cennik tam to wywalam gałki Taniocha jak barszcz Ale git!W ciwchocinku crio 1000 kosztuje.
Czyli działasz ... masz tylko chwilowy przestój . Czuje ze jak ruszysz to będzie siw działoKochana, z tym, że ja cały czas grzeję kopyta Odliczam do ostatniego szczepienia i jazda
Kochana, ja z własnej woli przerw nie robię bo to dla mnie marnotrawienie czasu Potem człowiek tylko liczy stracone lata... Koniec z tym. Teraz przerwy tylko przymusowe. Oby ta była ostatnia.Czyli działasz ... masz tylko chwilowy przestój . Czuje ze jak ruszysz to będzie siw działo