reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie jak patrzę na cennik tam to wywalam gałki :D Taniocha jak barszcz:p Ale git!
A chcesz brac pakiet czy nie? Ja Ci powiem ze mialam ten 2+1 i bylismy z mezem bardzo zadowoleni. Wykorzystalosmy 2 procedury z niego ale procedury to swoja droga. Ja bym poszla z torbami jakbym za kazda wizytę miala placic bo ja czesto szlam sie di mojego ulubionego doktorka sie po prostu poradzic. Chyba przed druga wizyta juz podpisaliśmy umowe zeby nie placic za wizyty ze dr sie az pytal czemu tak szybko bo to w rejestracji zakatwialam. Nawet jakbym zaszla w ciążę w pierwszej procedurze ti sie by mi to oplacilo bo w tedy czesc kasy zwracaja

reklama
A chcesz brac pakiet czy nie? Ja Ci powiem ze mialam ten 2+1 i bylismy z mezem bardzo zadowoleni. Wykorzystalosmy 2 procedury z niego ale procedury to swoja droga. Ja bym poszla z torbami jakbym za kazda wizytę miala placic bo ja czesto szlam sie di mojego ulubionego doktorka sie po prostu poradzic. Chyba przed druga wizyta juz podpisaliśmy umowe zeby nie placic za wizyty ze dr sie az pytal czemu tak szybko bo to w rejestracji zakatwialam. Nawet jakbym zaszla w ciążę w pierwszej procedurze ti sie by mi to oplacilo bo w tedy czesc kasy zwracaja
hahaha nie dośc, że powinni ci płacić za reklamę to jeszcze % od każdej podpisanej umowy o pakiet :p
Tak, myślę nad tym pakietem. Jak się nie uda pierwsza procedura to i tak gdzieś indziej nie będę jeździć. Zresztą mnie w macierzyństwie jedna wyszła tyle co w ciechocinku 3. A właśnie powiedz mi - bo tam wizyty w trakcie procedury i pierwszy transfer jest w cenie. Za crio z tego co widzę płaci się osobno. A jak jest z wizytami przed crio? Są w cenie czy tez się płaci?

hahaha nie dośc, że powinni ci płacić za reklamę to jeszcze % od każdej podpisanej umowy o pakiet :p
Tak, myślę nad tym pakietem. Jak się nie uda pierwsza procedura to i tak gdzieś indziej nie będę jeździć. Zresztą mnie w macierzyństwie jedna wyszła tyle co w ciechocinku 3. A właśnie powiedz mi - bo tam wizyty w trakcie procedury i pierwszy transfer jest w cenie. Za crio z tego co widzę płaci się osobno. A jak jest z wizytami przed crio? Są w cenie czy tez się płaci?
Nie, za wizyty nie placisz. Jak nie masz pakietu to chyba sie płaci. Raz miałam transfer odroczony bo bali sie hiperki i w tedy ten pierwszy transfer w procedurze mialam za darmo czyli to bylo crio. Oczywiscie za mrożenie placilam i te wszystkie ulepszacze dodatkowe bo tego w pakiecie nie ma.

Znów krwawie :frown: Jutro jeszcze beta i chyba koniec złudzeń :frown:
Kochana wiele z nas krwawi/plami a z dzieckiem jest ok. Po co ty sie zameczasz ta beta? Ja plamilam do 8tc i za kazdym razem jezdzilam na ip i dzięki temu moglam spać spokojnie. Zajedz, zrobia Ci usg i sie uspokoisz bo maluszkowi Twoj stres jest nie potrzebny

reklama
Do góry