reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochana nie jesteś nienormalna.. moja teściowa jest nie do zniesienia..ok dała na łóżeczko i w ogóle ale co z tego jak charakter jest naprawdę czasami masakryczny . Moja teściowa uwielbia być ponad wszystkimi :D wiedziała już od początku, ze moi rodzice płacą za wózek a jak wybralismy i mąż jej się pochwalił, wysłał zdjęcie (ja nie czułam takiej potrzeby:laugh2:) to zamiast powiedzieć, że ladny czy coś to z tekstem do niego (przez tel) no i ? A ja mowie no i gowno:eek: nie wkem czy słyszała nie interesuje mnie to.. bo potem a ile daliscie a kto za to bedzie płacił :no2: masakra ! A potem a co tak drogo nie bylo tanszych?? A to dlatego , ze ona na noego nie daje :/ następnym razem mąż pochwalił się jakie pierwsze ubranka wybrał i zamoast oglądać i coś skomentować to ona szukała metek ile co kosztuje... :wściekła/y: :oo: tragedia... także lepiej jest tesciowe szkolić :laugh2: czasem sie nie da ale niech nie myślą, że mogą AZ tak ingerować w życie naszych pociech i powiedz wprost, że doceniasz pomoc ale chcielibyście sami wybrać wózek :)
To współczuje Kochana... ja mam z tym gorzej, że mieszkam z teściami, oni są jeszcze młodzi i chcą być ponad nami..czasem już nie daje rady :/

reklama
To współczuje Kochana... ja mam z tym gorzej, że mieszkam z teściami, oni są jeszcze młodzi i chcą być ponad nami..czasem już nie daje rady :/
Noo ja tez mieszkałam na początku ale już tak mi weszli w kość, że cudem znalazłam mieszkanie do wynajęcia i papa :laugh2: potem moi rodzice się wyprowadzili do swojego wybudowanego a my mieszkamy w moim mieszkaniu rodzinnym w bloku;) fakt mało miejsca ale najważniejsze, że nie z nimi:) oo widzisz a moi są z epoki kamienia łupanego :D no nie powiem bo bym chciała z teściową pojechac na zakupy i w ogóle ale dość, że gusta mamy inne( dlatego jqk robiła remont to poprosila mnie o pomoc w wyborze wszysykiego ) to charakter też robi swoje..
A ogólnie dobrze żyjesz z tesciami? Odrazu do niej nic nie dotrze i uwierz, że musisz popracować nad tym ale przyda Ci się też pomoc małża :D

Paskudny dzień mam. Przez ten samochód. W końcu jakoś odpalił, znajomy pomógł. Miałam dojechać do zakładu teścia 60 km i nie dojechałam. Stoję w polu i czekam na hol. Brakło mi 10 km...

Nieważne to.
Ważne że mam 6 jajek już. Estradiol piękny, więc hoduje dalej. Dawki bez zmian, dalej 3 strzały codziennie. W środę kontrola [emoji106] dziękuję za kciuki, bardzo.
@Hooope86 i super - nadal trzymamy mocne ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Co ja dzis przezylam :sad: Zaczelam krwawic i wyladowalam na ip. Pecherzyk jest,ale boje się,ze to krwawienie nic dobrego nie wrozy :( A moze to wszystko przez moja głupotę...wczoraj okna mylam...Lekarz mowi,ze moze naczynko jakies peklo albo krwiak...Przyczyny brak. A ja jestem przerazona. Palcem juz w domu nie kiwne byle by bylo dobrze. Tak bardzo sie boje :(
Czy ktoras z Was tak miala na wczesnym etapie (19dpt) i zakonczylo sie to dobrze? Dodam,ze to byla czerwona krew,nie zadne brazowe plamienie.

Czy ktoras z Was tak miala na wczesnym etapie (19dpt) i zakonczylo sie to dobrze? Dodam,ze to byla czerwona krew,nie zadne brazowe plamienie.

Wiele z nas tu na forum miało krwawienia w początkowej fazie ciąży i w większości przypadków skończyły się one dobrze. Ja sama krwawilam (nie było to tylko brązowe plamienie, ale żywa krew), nie było krwiaka i przyczyna w sumie nieznana. A teraz leci już 30 tc.

reklama
Noo ja tez mieszkałam na początku ale już tak mi weszli w kość, że cudem znalazłam mieszkanie do wynajęcia i papa :laugh2: potem moi rodzice się wyprowadzili do swojego wybudowanego a my mieszkamy w moim mieszkaniu rodzinnym w bloku;) fakt mało miejsca ale najważniejsze, że nie z nimi:) oo widzisz a moi są z epoki kamienia łupanego :D no nie powiem bo bym chciała z teściową pojechac na zakupy i w ogóle ale dość, że gusta mamy inne( dlatego jqk robiła remont to poprosila mnie o pomoc w wyborze wszysykiego ) to charakter też robi swoje..
A ogólnie dobrze żyjesz z tesciami? Odrazu do niej nic nie dotrze i uwierz, że musisz popracować nad tym ale przyda Ci się też pomoc małża :D
Ogólnie tak średnio, teść goniłby wszystkich do pracy, teściowa za to jest bardzo głośna, "zawsze ma rację", ja jestem zupełnie inna, charaktery mamy całkiem inny, jak próbuje z nią rozmawiać to się denerwuję, bo ona najmądrzejsza. Mam nadzieję, że kiedyś się wyprowadzimy do jakiegoś mieszkania, albo zbudujemy mały domek. Jak na razie brak środków. Moglibyśmy mieszkać z moją mamą w moim domu rodzinnym, jest bardzo duży, tutaj za to mamy jeden pokój i kuchnię swoją. Jest góra ale my jej nie chcemy, bo trzeba by bylo włożyć w niż ogromne pieniądze. Niestety u mnie brak perspektyw na pracę. Mam nadzieję, że jakoś to się ułoży, boję się tylko co będzie po urodzeniu, przecież ona będzie mi cały czas truć głowę..;/.. Mąż trzyma moją stronę i to jest super :)

Do góry