U nas bardzo podobnie przebiegało wszystko. Podobne kwoty , podobny problem. Obyło się bez biopsji. I mamy mrozaczki w razie wu. Musimy być dzielne. Życzę powodzenia;-)Te koszty to ta oststnia procedura. Zanim doszliśmy do tego momentu szukaliśmy przyczyny tego wszystkiego. Na wstępie moje wizyty i sprawdzanie owulacji ok 600 zł, później sprawdzanie mojego męża.....badania w których wyszło że tu jest problem....ok 500 zł. Następnie wizyty u androloga (PONOĆ JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH W POZNANIU ) ....tam zostawiliśmy ok 5000 tys....niepotrzebnie, ale wtedy jako nie doświadczeni nie wiedzieliśmy o co chodzi, a w międzyczasie ten również prof wysłał nas na badania genetyczne za które zapłaciliśmy ok 1500 zł. Później zauważyliśmy że coś jest nie tak i poszliśmy do invimedu, tam kilka wizyt u androloga chyba 4 czyli 600 zł ,leki na wzmocnienie nasilenia ok 600-700 zł (niestety niewiele pomogły) ,kilka badań nasienia, biopsja męża 1300 + leki. Przed zakwalifikowaniem do in vitro moje 3 wizyty u gin ok 500 zł i badania i na koniec procedura in vitro i leki. Mam tylko nadzieję że będzie ok bo nie mamy mrożaków
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Dziewczyny... nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jedna bete bo kulo mnie bardzo mocno wczoraj.
188 ->950 w 3doby
188 ->950 w 3doby
Justin87
O jak pięknie. [emoji7][emoji7][emoji7] super. Oby tak dalej. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny... nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jedna bete bo kulo mnie bardzo mocno wczoraj.
188 ->950 w 3doby
misis188
Koniczynko bo widzialas jsk Hubcio trzymał kciuki za Was wszystkie i sie poryczalam❤❤❤Dziewczyny... nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jedna bete bo kulo mnie bardzo mocno wczoraj.
188 ->950 w 3doby
marzycielka81
Never give up
Quwa @misis188 przebiłas!!!Ja prowadziłam tabele w ktorych zapisywalam kazda wydana zlotowke. Mysle ze nas leczenie ponad sto tys kosztowalo ale dziewczyny trzeba walczyć. Js mialam to szczescie ze otrzymałam tez pomoc finansowa od rodziny-20tys. I szlak mnie trafia jak ktos narzeka ze musi wydawac sto zlotych miesiecznie na leki ize to duzo a znam takie przypadki. Niestety prxy in vitro trzeba ogladac kazda wydana zlotowke
Never give up
Czasami chwila dla naszego relaksu też jest potrzebna... trzeba odkładać ale żyć normalnie aby nie zwariować...Mi ostatnio w klinice powiedzieli że mogą zrobić całe podsumowanie ,ale czy ja chcę?
No a teraz właśnie siedze sobie u fryzjera z kawiorem na głowie
Stwierdziłam że jak pije ten prze dobry śluz ślimaka to i kawior dobry,a na spontana weszłam do fryzjera bo już mnie te włosy denerwowały noi weźcie tu oszczędźcie
Never give up
Pięknie Koniczynko !!! ❤❤❤❤Dziewczyny... nie wytrzymalam i zrobilam jeszcze jedna bete bo kulo mnie bardzo mocno wczoraj.
188 ->950 w 3doby
W końcu się doczekałas swojego szkraba (-ów)
reklama
Koniczyna82
DziękiPięknie Koniczynko !!! ❤❤❤❤
W końcu się doczekałas swojego szkraba (-ów)
Czuje ze jest jeden, mała ta początkowa beta byla jak na 2 - 20 nie cale w 7dpt 2 blastek.
Podziel się: