reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki moge zapytac ile tak mniej wiecej kosztuje Was cala ta procedura in-vitro+leki?:sorry:
@Niusia21 - u Nas sporo - pierwsza procedura + leki + plus wszystkie badania jakie są mozliwe wyniosło dokładnie 20.134, 75 zł - nie liczę dojazdów itd. nie mamy żadnych mrożaczkow , refundacji itd. :growl: - kolejna zapewne cos kolo tego też wyjdzie - juz wydalismy okilo 2000 tysi - no ale cóż - jak napadniemy z dziewczynami na plebanie lub bank to się odkujem :p co nie @dżoasia @Never give up @Biedroneczka83 @Murawa @gosia321 i kogo tam jeszcze licho z Nami poniesie ;)

To nie na moją kieszeń [emoji21]
Trzeba być silnym psychicznie i mieć dużo [emoji387] [emoji387] [emoji387] [emoji387] wolnych. Bo przy kredytach i życiu codziennym ciężko odłożyć.

Pieprzony PiS zabrał dofinansowanie do invitro
@Hooope86 To właśnie zależy czy ktoś ma leki refundowane czy nie. Gdzie mieszka- czy ma dofinansowanie od gmin,miasta.
Ja dlatego teraz zaciskam pasa i zbieram Cash.
No i czekam na znak od dziewczyn na napad :D :D bo coś mi słabo idzie :p

@Niusia21 - u Nas sporo - pierwsza procedura + leki + plus wszystkie badania jakie są mozliwe wyniosło dokładnie 20.134, 75 zł - nie liczę dojazdów itd. nie mamy żadnych mrożaczkow , refundacji itd. :growl: - kolejna zapewne cos kolo tego też wyjdzie - juz wydalismy okilo 2000 tysi - no ale cóż - jak napadniemy z dziewczynami na plebanie lub bank to się odkujem :p co nie @dżoasia @Never give up @Biedroneczka83 @Murawa @gosia321 i kogo tam jeszcze licho z Nami poniesie ;)
Wow to naprawde duzo juz wydalas kochana:(

@Agniecha1508 pracowałam w banku w placówce i tam dużo nie mają w kasie. Max 20tys - 30tys a do sejfu nas nie wpuszcza :p
Ale konwojenci to zupełnie inny temat hahha :D

To nie na moją kieszeń [emoji21]
Trzeba być silnym psychicznie i mieć dużo [emoji387] [emoji387] [emoji387] [emoji387] wolnych. Bo przy kredytach i życiu codziennym ciężko odłożyć.

Pieprzony PiS zabrał dofinansowanie do invitro
@Hooope86 no dużo - ale cóż kobiety potrafią duuzzzzo - znieść , wymyśleć z niczego zrobić zupkę i awanturę :p my oszczędzamy na czym sie da - dosłownie - śmieje się z m@łżem , że od 2 lat jak dziady żyjem :tak::szok: nieważne

@zylwia @Agniecha1508 @Never give up bardzo Wam kochane dziękuje za kciuki :) byłam, przeżyłam i tak sobie mysle ze dobrze ze forum to pisanie bo bym zapluła cały ekran :-D miałam iść na NFZ ale zaczęłam kombinować ze znieczuleniem i biała plomba i nawet nie wiem kiedy z portfela uciekło mi 140 zlowtych :errr::errr: siedzę, cała sie ślinie bo szczęka nie do końca sie domyka Hahaha:-D ale przynamniej póki co nie boli:) @Tutisia witam również nową koleżankę, uprzedzam ze jak sie wyciągniesz spędzisz z nami sporo czasu :tak:
@Barburka - dzielny pacjent ;) ooo @Niusia21 nnależy jeszcze doliczyć do transferu - stomatologa , napar z siana , sluz ze ślimaka i czerwony syrop z zaleceń naszej doktórki @dżoasia ;) i wyjdzie duzoooo wiecej

reklama
Do góry