Ja mam 21 tc i dalej biore.... ale tak dlugo sie bierze jak sa jakies problemy typy krwiaki. jak nic woe nie dzieje to raczej tak do 12 tckobietki sluchajce do ktorgo tgodnia ciazy mialyscie luteine???
reklama
misis188
Fanka BB :)
W tyłek mu kopnij kochana na pewno.wszystko jest ok❤Kurde, lekarz mi kazal!!!! Jak powie dziś, że wszystko jest ok, to go normalnie opieprzę za ten stres
Ja mam chlopaka o dlugich nogach to mnie okopuje a tak powaznie to spokojnie jeszcze jest czas. ja czuje juz od dwoch tyg pukniecia ale ja wiedzialam jakie to uczucie. Ty pewnie też juz czujesz tyle ze nie jestes pewna czy to Anastazja@RedHotChiliPepper28 @shaggy zazdroszczę Wam dziewczyny u mnie jest 20tc6dzień i sporadycznie czuję jakby jakiś bąbelek pękał... i to też nie codziennie.. nie wiem kiedy to się zmieni..
RedHotChiliPepper28
No właśnie ostatnio też bralm do jakiegos 4 miesiąca .. a teraz chce mi już odstawić bo mam nadwrażliwość po niej . Ale już mój gin w czerwcu wraca więc będę spokojniejsza
Ja się uparłam, żeby już skończyć luteinę, lekarka mówiła, że spokojnie do 25tc można brać, ale skoro się nic z szyjka nie dzieje, z dzidzia też ok, a biorę duphaston, to z niej możemy zrezygnować :-)
Popieram-miałam podobny zestaw pytań@lama70 mam zrobic fenotyp, komorki nk i ana1 w konkretnym dniu cyklu , a oboje mamy zrobić na bakterie helicobaster. Pytania : u Nas wywiad chorob pare pokoleń w stecz pytał na co chorujemy lub chorowalismy , ciaze i poronienia mam i sióstr. I zaczął wymieniac nazwy lekow czy bierzemy - nie slyszalam o niektórych nawet po badaniach do niego i ustali co i jak
RedHotChiliPepper28
Popieram jak nie dostane pare pukniec to chora jestem
Miałam takie dwa dni, że NIC trochę się stresowałam, ale miałam zaraz wizytę i okazało się, że młoda tak się ustawiła, że nie mogłam jej czuć za to na pęcherzu czuję ja w sumie od bardzo długiego czasu, ale to było nieświadome myślałam, że tak NAGLE chce mi się siku, bo tak bywa a po prostu moje dziecię uwielbia skakać po nim heh
izabella87
I już po wszystkim, beta 48,05.
RedHotChiliPepper28
@RedHotChiliPepper28 @shaggy zazdroszczę Wam dziewczyny u mnie jest 20tc6dzień i sporadycznie czuję jakby jakiś bąbelek pękał... i to też nie codziennie.. nie wiem kiedy to się zmieni..
Spokojnie, u mnie prawie z dnia na dzień zaczęłam świadomie czuć jej ruchy, szczególnie, że było to powtarzalne o konkretnych porach dnia :-) myślę że przy pierwszej ciąży później to przychodzi, bo nie wiemy czego się spodziewać :-) daj młodej czas
reklama
Gosia892
Idź na betę, zobaczysz czy coś drgnęło, testy na tym etapie nie są w ogóle wiarygodne, uszy do góry, będzie dobrze[emoji6]heyka.
Jestem tu nowa Poradźcie proszę. Transfer mrożonego zarodka 5cio dniowego miałam 11 maja. dzisiaj zrobiłam test- sama nie wiem po co ... no i negatywny.... i jak mam teraz mysleć pozytywnie? czy to za wcześnie? W szpitalu mam planowany test 23.... ale to z moczu też... pomocy, bo czułam, że jest dobrze, jak teraz mysleć pozytywnie?
Podziel się: