reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny ja właśnie po nocce i stwierdziłam że dzisiaj pojadę do lekarza ginekologa tu do szpitala gdzie stwierdził że jest torbiel okres mi już się spóźnia 10 dzień w poniedziałek była torbiel 12 na 17 mm i od poniedziałku bardzo mnie boli ten bok prawy przy jajniku i znając życie ona urosła i czekam lekarz będzie o 8 ciekawe czy nie da skierowania na oddział a jeszcze dzisiaj przedena jedna nocka Ale jak da zwolnienie na patrzę na nic tylko idę najważniejsze jest moje zdrowie a jajnik jeszze kiedyś może się przydać chociaż wierzę że te moje 3 skarby będą z mamusia całe życie mam nadzieję że tak będzie ale nie chciałabym się pozbywać ostatniego jajnika chyba bym się załamala a jeszze pracę mam dziwgajaca pracuje w biedronce i jak dziwgan bol się mocno nasila
Idź kochana. ✊✊✊ zeby udalo sie pozbyc dziada bez szpitala. Ja kiedys na torbiel dostałam antykoncepcyjne i znikla

reklama
Powodzenia Paulina! Oby sie udalo jakos szybko i jak najmniej inwazyjnie ogarnac ta torbiel [emoji4] a praca sie nie przejmuj, gdziekolwiek bys nie pracowala, chorobowe w takim wypadku Ci sie nalezy, a jesli pracujesz fizycznie, to juz w ogole bez zadnych watpliwosci. Zdrowie jest najwazniejsze! Firma nie padnie podczas Twojej abstynencji, jakos sobie poradza [emoji6]
Najgorsze jest to że ona mnie bardzo ciągnie i boli nawet sama to poproszę o te zwolnienie nie dam rady dzisiaj znowu iść na nockę jak ona mnie tak boli niech da jakieś leki albo niech skieruje na oddział i dadzą jakieś leki i n8ech ona zniknie pierwszy raz w życiu tyle dni się spóźnia i pierwszy raz mam dziwna ta torbiel bo to nie na jajniku tylko jest około jajnikowa czyli jest taka banka obok jajnika tak mnie nawala że głowa mała za żadne skarby nie pójdę dzisiaj na tą nockę niech się wali i pali ale ja nie idę nie dam rady bo bardzo mnie boli muszę dojść do zdrowia bo praca z bólem to nie praca

Idź kochana. ✊✊✊ zeby udalo sie pozbyc dziada bez szpitala. Ja kiedys na torbiel dostałam antykoncepcyjne i znikla
Ja też na torbiel dostawalam luteine i ona znikala a teraz to jest jakaś dziwna torbiel bo około jajnikowa jest sobie banka obok jajnika i jak się nadzwigalam na tych nockach to tak boli że głowa mała za żadne skarby świata nie idę dzisiaj do pracy niech daje zwolnienie bo ja nie dam rady z bólem pracować aby to się nie okazało że to ciąża pozamaciczna bo chyba oszaleje czekam w kolejce jestem pierwsza a lekarza jeszze nie ma

A jakie badania doktor Pasnik Wam zlecił?
Jakie pytania zadaje ?
Na co sie przygotować?
@lama70 mam zrobic fenotyp, komorki nk i ana1 w konkretnym dniu cyklu , a oboje mamy zrobić na bakterie helicobaster. Pytania : u Nas wywiad chorob pare pokoleń w stecz ;) pytał na co chorujemy lub chorowalismy , ciaze i poronienia mam i sióstr. I zaczął wymieniac nazwy lekow czy bierzemy - nie slyszalam o niektórych nawet:growl: po badaniach do niego i ustali co i jak :tak:

Kochana ja na razie zbieram cash na kolejną procedurę i jak tylko zbiorę to od razu podchodzę...
przy okazji przerwy w leczeniu muszę zmienić pracę :p
Dziś właśnie zakończyłam swój etap pierwszej procedury... podliczyłam kasę i zamknęłam rozdział...
Nie mogę się doczekać aż zacznę pisać II TOM :p
No jasna sprawa!to powodzenia w zbieraniu. Znam to dociskalam pasa zeby zebrac i zaczac II tom. Łapalam sie za glowe jakie to sa koszty...masakra...no ale czego sie nie robi zeby spelnic marzenia...:biggrin2::biggrin2:

reklama
Ja też na torbiel dostawalam luteine i ona znikala a teraz to jest jakaś dziwna torbiel bo około jajnikowa jest sobie banka obok jajnika i jak się nadzwigalam na tych nockach to tak boli że głowa mała za żadne skarby świata nie idę dzisiaj do pracy niech daje zwolnienie bo ja nie dam rady z bólem pracować aby to się nie okazało że to ciąża pozamaciczna bo chyba oszaleje czekam w kolejce jestem pierwsza a lekarza jeszze nie ma
Daj znac po wizycie

Do góry