reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehe to ty mialas korzystac z wizyty a widze zs tu opieka docent objal glownie twojego emka ;)
@gosia321 - Gosieńko , mialam tyle pytań itd , ale tak siekla mnie choroba , ze nie mialam sily :oo2: m@łż skozystal z tego i Panowie sobie porozmawiali. M@£ż sie śmiał , ze wreszcie miał sile przebicia :-D bo ja chora to taka pierdoła jestem:growl:

reklama
Dziewczyny mam pytanie... Aż mi głupio hahaha spałam dzisiaj w dzień ponad 2 godziny wstałam w szoku ze juz pol godziny wcześniej powinnam wziąć leki i szybko po nie pobieglam . Taka byłam jeszcze nieprzytomny, że zamiast 1 tabletkę lyknac a 1 zapodac sobie dowcipnie obie polknelam [emoji23] myślicie że działa, czy lepiej wziąć druga tak jak trzeba???
Mój mistrz, humor z rana poprawiony [emoji28] [emoji23]

Wkoncu dzisiaj niby Pasnik ma wysłać zlecenia i recepty a czy wyślę to już mam warpliwosci może to i dobry lekarz ,ale wyrwać swoje oczywiście w moim przypadku to graniczyć z cudem ja rozumiem ,ze jest dużo osób ,ze nie ma tylko mnie ,ale żeby tak olać pacjenta? Mówimy tutaj tez o dość dużej sumie która zostawiłam u nich w klinice i oczekuje choć trochę uwagi wyślij mi to co masz i dziekuje .teraz aż się boje dzwonic do niego bo pewnie ma już mnie dość ,a znając zycie będę miała jeszcze pytania odnośnie tych recept bo on przez telefon zgarnął 150 zł a to co załapałam tyle się dowiedziałam bo ta rozmowa nie trwala nawet 5 min szybko szybko jakby koniec bo nie mam czasu ! Troszkę się rozczarowałam podejście. ogólnie lekarz fajny , miły i taki nasz swojski ,ale mi tu czas leci a już i tak czekam od lutego ,aby zbadać się i iść dalej niestety coś lub ktoś blokuje to

Hej dziewczyny ja właśnie po nocce i stwierdziłam że dzisiaj pojadę do lekarza ginekologa tu do szpitala gdzie stwierdził że jest torbiel okres mi już się spóźnia 10 dzień w poniedziałek była torbiel 12 na 17 mm i od poniedziałku bardzo mnie boli ten bok prawy przy jajniku i znając życie ona urosła i czekam lekarz będzie o 8 ciekawe czy nie da skierowania na oddział a jeszcze dzisiaj przedena jedna nocka Ale jak da zwolnienie na patrzę na nic tylko idę najważniejsze jest moje zdrowie a jajnik jeszze kiedyś może się przydać chociaż wierzę że te moje 3 skarby będą z mamusia całe życie mam nadzieję że tak będzie ale nie chciałabym się pozbywać ostatniego jajnika chyba bym się załamala a jeszze pracę mam dziwgajaca pracuje w biedronce i jak dziwgan bol się mocno nasila

Hej dziewczyny ja właśnie po nocce i stwierdziłam że dzisiaj pojadę do lekarza ginekologa tu do szpitala gdzie stwierdził że jest torbiel okres mi już się spóźnia 10 dzień w poniedziałek była torbiel 12 na 17 mm i od poniedziałku bardzo mnie boli ten bok prawy przy jajniku i znając życie ona urosła i czekam lekarz będzie o 8 ciekawe czy nie da skierowania na oddział a jeszcze dzisiaj przedena jedna nocka Ale jak da zwolnienie na patrzę na nic tylko idę najważniejsze jest moje zdrowie a jajnik jeszze kiedyś może się przydać chociaż wierzę że te moje 3 skarby będą z mamusia całe życie mam nadzieję że tak będzie ale nie chciałabym się pozbywać ostatniego jajnika chyba bym się załamala a jeszze pracę mam dziwgajaca pracuje w biedronce i jak dziwgan bol się mocno nasila
Powodzenia Paulina! Oby sie udalo jakos szybko i jak najmniej inwazyjnie ogarnac ta torbiel [emoji4] a praca sie nie przejmuj, gdziekolwiek bys nie pracowala, chorobowe w takim wypadku Ci sie nalezy, a jesli pracujesz fizycznie, to juz w ogole bez zadnych watpliwosci. Zdrowie jest najwazniejsze! Firma nie padnie podczas Twojej abstynencji, jakos sobie poradza [emoji6]

reklama
Wkoncu dzisiaj niby Pasnik ma wysłać zlecenia i recepty a czy wyślę to już mam warpliwosci może to i dobry lekarz ,ale wyrwać swoje oczywiście w moim przypadku to graniczyć z cudem ja rozumiem ,ze jest dużo osób ,ze nie ma tylko mnie ,ale żeby tak olać pacjenta? Mówimy tutaj tez o dość dużej sumie która zostawiłam u nich w klinice i oczekuje choć trochę uwagi wyślij mi to co masz i dziekuje .teraz aż się boje dzwonic do niego bo pewnie ma już mnie dość ,a znając zycie będę miała jeszcze pytania odnośnie tych recept bo on przez telefon zgarnął 150 zł a to co załapałam tyle się dowiedziałam bo ta rozmowa nie trwala nawet 5 min szybko szybko jakby koniec bo nie mam czasu ! Troszkę się rozczarowałam podejście. ogólnie lekarz fajny , miły i taki nasz swojski ,ale mi tu czas leci a już i tak czekam od lutego ,aby zbadać się i iść dalej niestety coś lub ktoś blokuje to
Nie denerwuj sie juz [emoji4] czekamy co Ci wysle Dr i bedziesz mogla dzialac dalej [emoji5]

Do góry