reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny melduję!
Pasikonika konkretny A ja nie przygotowana [emoji14]
Zrobiłam parę badań-jeszcze resztę muszę ogarnąć. Następna wizyta 25/06.
Jestem dobrej myśli-najważniejsze że coś robię;)

Asiu-super było się z Tobą zobaczyć ;)
Szkoda że tak krótko;)
Jesteś cudowna osobą- tak czułam :D
No i mam nadzieję że uda Nam się jeszcze spotkać:D
Ojoj -chciałabym poznać Was Wszystkie ;)
Super ze wizyta zaliczona do tych udanych [emoji5] najwazniejsze zeby nie stac w miejscu tylko dzialac, wciaz do przodu!
Bardzo Wam zazdroszcze ze sie poznalyscie [emoji4] chetnie bym do Was dolaczyla dobre Duszyczki [emoji18]

Super ze wizyta zaliczona do tych udanych [emoji5] najwazniejsze zeby nie stac w miejscu tylko dzialac, wciaz do przodu!
Bardzo Wam zazdroszcze ze sie poznalyscie [emoji4] chetnie bym do Was dolaczyla dobre Duszyczki [emoji18]
Ja już mówiłam Asi dziś-marzenia nic nie kosztują:D-że ekstra byłoby jakiś zlot zrobić...
I popieram Aske- nie znamy się A czuję ta bratnia duszyczke w Każdej z Was:)

Dokturki moje. Ktoras cos o tym wie moze ? Małż dostal od docenta cudotwórcy receptę i ma brac 2 m-ce .Ulotkę przeczytałam ale moze któraś sie zetkneła z tym lekiem. Zobacz załącznik 857961 dzieki z góry :)
Ogolnie pentoksyfilina uzywana jest w stanach niedokrwiennych np przy udarach zmniejsza bodajze lepkosc krwinek czerwonych ale rowniez i to dzialanie jest dla Was istotne zwieksza żywotność i stężenie plemnikow, spotkalam sie juz ze w tym celu ja przepisano niestety nie wiem z jakim skutkiem :-) niech malz uwaza na działania niepozadane bo moze powodowac zaburzenia rytmu serca i pacjenci czesto sie uskarzaja na zle samopoczucie :-)

reklama
Ogolnie pentoksyfilina uzywana jest w stanach niedokrwiennych np przy udarach zmniejsza bodajze lepkosc krwinek czerwonych ale rowniez i to dzialanie jest dka Was istotne zwieksza żywotność i stężenie plemnikow, niech malz uwaza na działania niepozadane bo moze powodowac zaburzenia rytmu serca i pacjenci czesto sie uskarzaja na zle samopoczucie :-)

I lepiej brać podczas posiłku, na początku w ogóle mój mąż złe znosił te wszystkie leki :/ siada na wątrobę strasznie

Do góry