reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zapłodniona 7 z czego było 6 zarodków. 2 mi podano w 3 dobie, a reszta niestety nie dotrwała do 5. Czyli zaczynam wszystko od początku.

Kiedy zaczynasz? Ja zacznę w przyszłym tygodniu o ile okaże się, że torbiel mi się wchłonie (pęcherzyki mi nie pękają) oraz jeżeli fsh wyjdzie mi dobre i posiewy będą ok. Martwię się, że ta cholerna torbiel się nie wchłonie i znowu będę kolejny miesiąc czekać.

reklama
Dzien dobry dziewczynki :) wyczytalam na internecie ze witamina D i koenzym q10 dziala na poprawe jakosci komorek jajowych:confused2:Moze zanim zaczne stymulacje lekami w czerwcu to moze zaczne lykac te witaminy do tego czasu:confused:

Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe :) na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie :)

A to chłopcy. 20 tydzień i 2 dzień. Ważą 416 i 431.

Po tym krwiak u, co był - wielka ulga, że są całe, zdrowe ♡♡

Hi, hi...no to teraz akcja "farbowanie na niebiesko" :-D
Gratki:) Niech chłopaki dalej zdrowo rosną:)

Dzien dobry dziewczynki :) wyczytalam na internecie ze witamina D i koenzym q10 dziala na poprawe jakosci komorek jajowych:confused2:Moze zanim zaczne stymulacje lekami w czerwcu to moze zaczne lykac te witaminy do tego czasu:confused:

Wit D w naszym klimacie powinno się łykać profilaktycznie przez cały rok. A że to wit płodności to tym bardziej. Najlepiej zbadaj poziom we krwi żeby dobrać dawkę. I chłopu też zapodaj:)

We wtorek byl transfer a wczoraj rozbolało mnie gardlo i mam katar:(
Pokk co inhaluje sie olbasem i biore na gardlo ziolowy herbitusin. Plucze gardlo woda z sola. Goraczki nie mam. Dzis do lekarza....
Czarno widze testowanie :(
Nie martw sie ja po transferze zachorowalam tak ze nie mowilam kaszel i katar sie lal... temperatura za niskabyla a pozniej raz 38 stopni. tak 3 tyg walczylam a synek sie wgryzal i zostal ze mna:)

Wit D w naszym klimacie powinno się łykać profilaktycznie przez cały rok. A że to wit płodności to tym bardziej. Najlepiej zbadaj poziom we krwi żeby dobrać dawkę. I chłopu też zapodaj:)
Najgorsze jest to zeby zbadac poziom we krwi to musze pierw zrobic wizyte do ogolnego lekarza zeby dala mi skierowanie na krew wiec to dlugo pewnie zejdzie no ale wyboru nie mam.

reklama
Najgorsze jest to zeby zbadac poziom we krwi to musze pierw zrobic wizyte do ogolnego lekarza zeby dala mi skierowanie na krew wiec to dlugo pewnie zejdzie no ale wyboru nie mam.
Kup sobie koenzym , kwas foliowy, dha, Wit d,one podobno wpływają na jakość komórek :) ja zaczęłam ten skład łykać przed druga stymulacja, ale zdarzy sie naturalny cud wczesniej ❤ a moj m bral profertil i plasterki na jajeczka:)

Do góry