Nie pamietam dokładnie ale wydaje mi sie, że kazali się pokazać cos po 20 dniach od transferu ale pewna nie jestem bo u mnie okazało sie ostatecznie ze była tylko biochemiczna.Dziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?
reklama
@nadziejaprzedewszystkim kochana za maleństwo niech da się ładnie pomierzyc ❤
@biedrona87 kochana za piękną ciążowa betę! ❤
@anita9014 kochana za owocny przelot do bazy ! ❤
@NadziejaJest kochana za bete i samych dobrych wiadomości na wizycie ❤
@Murawa @dżoasia kochane za wizyty u Cudotworcy Asia trzymamy kciuki żeby ktoś na chwilkę Cię wpuścił na 2 pytanka
@Inulka kochana za jajca ! Niech ładnie się zasłaniają i dadzą upragniona ciążę ❤ daj nam znać jak się czujesz
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
@Murawa @dżoasia kochane za wizyty u Cudotworcy Asia trzymamy kciuki żeby ktoś na chwilkę Cię wpuścił na 2 pytanka
@Inulka kochana za jajca ! Niech ładnie się zasłaniają i dadzą upragniona ciążę ❤ daj nam znać jak się czujesz
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Good news gymcentrum będzie otwierać oddział w Krakowie
Wiadomo moze juz ktorzy tam beda lekarze? I to wogole pewne? Skad macie taka informacje? Wsumie fajnie, nareszcie dodatkowa opcja chocby dla mnie, bo jednak na dojazd do Katowic nie zdecydowalismy sie w tej chwili.
Podjelismy decyzje, ze gdyby teraz nie udalo sie to jedziemy do Novum. Moze to Gyn w Krakowie byloby wiec alternatywa.
marzycielka81
Fanka BB :)
@Koniczyna82 ja mam na wypisie usg 25 i 35 dzien w novum lub u lekarza prowadzacego.
dżoasia
O matko nawet ja w kalendarzu wyladowalam@nadziejaprzedewszystkim kochana za maleństwo niech da się ładnie pomierzyc ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Powodzenia dziewczynki! niech wysokie bety beda z wami!
dżoasia
Zebys tylko z wrazenia nie padla przy upuszczaniu haha w koncu sie udalo!Boze dotarlam w koncu. Po 3 miesiacach przekladania badania wreszcie stoje w kolejce na badanie komorek nk, immunofenotypu i cytokin.
Chyba uronie lze wzruszenia.
Agniecha1508
@Never give up - docent cudo , z tej wizyty bardziej maż wyszedł ze sporą ilością zaleceń(tego nie jeść, to jeść to pic itd ) i recept Docent na wstepie pytała " czy brala Pani" i zaczął wymieniać leki , ktorych ja nazw nigdy nie słyszałam na podstawie badań tych co miałam , a i mam dorobić dwa w konkretnym dniu cyklu - będą zalecenia
chlopkers
Napewno mialam jedna wizyte przed serduszkowa, ale nie pamietam juz czy to standard czy Dr kazal przyjechac ze wzgledu na ta moja niepokojaco niska bete. Kurcze tyle sie wtedy dzialo ze niewiele juz pamietamDziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?
reklama
chlopkers
Powodzenia [emoji5]Boze dotarlam w koncu. Po 3 miesiacach przekladania badania wreszcie stoje w kolejce na badanie komorek nk, immunofenotypu i cytokin.
Chyba uronie lze wzruszenia.
Podziel się: