reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?
Nie pamietam dokładnie ale wydaje mi sie, że kazali się pokazać cos po 20 dniach od transferu ale pewna nie jestem bo u mnie okazało sie ostatecznie ze była tylko biochemiczna.

reklama
@nadziejaprzedewszystkim kochana ✊✊ za maleństwo :) niech da się ładnie pomierzyc :)
@biedrona87 kochana ✊✊ za piękną ciążowa betę! ❤
@anita9014 kochana ✊✊za owocny przelot do bazy ! ✊✊
@NadziejaJest ✊✊ kochana za bete i samych dobrych wiadomości na wizycie :)
@Murawa @dżoasia kochane ✊✊ za wizyty u Cudotworcy :D Asia trzymamy kciuki żeby ktoś na chwilkę Cię wpuścił na 2 pytanka :D
@Inulka kochana ✊✊ za jajca ! Niech ładnie się zasłaniają i dadzą upragniona ciążę ❤ daj nam znać jak się czujesz:)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :)

Good news gymcentrum będzie otwierać oddział w Krakowie

Wiadomo moze juz ktorzy tam beda lekarze? I to wogole pewne? Skad macie taka informacje? :) Wsumie fajnie, nareszcie dodatkowa opcja chocby dla mnie, bo jednak na dojazd do Katowic nie zdecydowalismy sie w tej chwili.
Podjelismy decyzje, ze gdyby teraz nie udalo sie to jedziemy do Novum. Moze to Gyn w Krakowie byloby wiec alternatywa.

@nadziejaprzedewszystkim kochana ✊✊ za maleństwo :) niech da się ładnie pomierzyc :)
@biedrona87 kochana ✊✊ za piękną ciążowa betę! ❤
@anita9014 kochana ✊✊za owocny przelot do bazy ! ✊✊
@NadziejaJest ✊✊ kochana za bete i samych dobrych wiadomości na wizycie :)
@Murawa @dżoasia kochane ✊✊ za wizyty u Cudotworcy :D Asia trzymamy kciuki żeby ktoś na chwilkę Cię wpuścił na 2 pytanka :D
@Inulka kochana ✊✊ za jajca ! Niech ładnie się zasłaniają i dadzą upragniona ciążę ❤ daj nam znać jak się czujesz:)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :)
O matko nawet ja w kalendarzu wyladowalam :D
Powodzenia dziewczynki! :) niech wysokie bety beda z wami! :D

@Never give up - docent cudo ;) , z tej wizyty bardziej maż wyszedł ze sporą ilością zaleceń(tego nie jeść, to jeść to pic itd ) i recept Docent na wstepie pytała " czy brala Pani" i zaczął wymieniać leki , ktorych ja nazw nigdy nie słyszałam :oo: na podstawie badań tych co miałam , a i mam dorobić dwa w konkretnym dniu cyklu - będą zalecenia :)

Dziewczyny z Novum a jakie są procedury u nich dalej, znaczy jeśli bety wychodzą pozytywnie? Kiedy każą na wizyte się umawiać?
Napewno mialam jedna wizyte przed serduszkowa, ale nie pamietam juz czy to standard czy Dr kazal przyjechac ze wzgledu na ta moja niepokojaco niska bete. Kurcze tyle sie wtedy dzialo ze niewiele juz pamietam

reklama
Do góry