reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

We wtorek byl transfer a wczoraj rozbolało mnie gardlo i mam katar:(
Pokk co inhaluje sie olbasem i biore na gardlo ziolowy herbitusin. Plucze gardlo woda z sola. Goraczki nie mam. Dzis do lekarza....
Czarno widze testowanie :(

Też jestem przykładem, że dopadła mnie grypa po transferze, a tu już 22tc :-) trzymam kciuki i bądź dobrej myśli :-*

reklama
Dziewczyny czy jak bierzecie femibion to kwas foliowy tez? Czy to juz w tym sa zawarte wszystkie witaminki i kwas?

Hej. Dziewczynki mocne ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ za bety, jajca, piekne zarodeczki i bijące serduszka czyli dłuuuggggooo wyczekiwany cud:) - a dla tych co w tej samej grupie co ja -czyli czekajacych na cud - uda Nam sie - wszystkim się uda za chwilkę , dwie lub trzy ale uda.
Miłego dzionka siłaczki :)

Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe :) na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie :)

A to chłopcy. 20 tydzień i 2 dzień. Ważą 416 i 431.

Po tym krwiak u, co był - wielka ulga, że są całe, zdrowe ♡♡

Załączniki

• 20180517_094856.jpg
    20180517_094856.jpg
    438,5 KB · Wyświetleń: 118
  • 20180517_094832.jpg
    20180517_094832.jpg
    568,8 KB · Wyświetleń: 116
Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe :) na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie :)

Super [emoji7]

Kochane maluszki❤ ale zaskoczenie z plcia:)

reklama

A to niespodzianke zrobili Wam synusiowie [emoji7] super ze wszystko u Was dobrze, rosnijcie zdrowo! [emoji8]

Do góry