Tak najpierw Paśnik bo mam jesZcze dwa zarodki a może immunilogia traktuje jak intruza i temu tak sie dziejeCzyli @lama70 postanowione... najpierw Pasikonik?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Prześliczna! GratulacjeZobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
chlopkers
Gratulacje!!! [emoji173][emoji173] Cudna jest [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Koniczyna82
Tak, heparynę normalnie bierze się o tej samej porze co zawsze przy transferze.Dziewczyny mam pytanie. Mam przepisany od punkcji zastrzyk Fraxipraine. Dziś przewidziany transfer zawsze biorę go rano. Mogę go wziąć przed transferem?
Powodzenia!!!
adansonia
Udanego szczepienia girlsJa po kątach? No gdzieeeeeeż ostatnio z @adansonia poznalysy sie pod kiblem hahahaha
misis188
Ja lykam femibionJakie witaminki bierzecie w ciąży?
Never give up
Jest cudowna!!!❤❤❤❤Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
nieagatka
Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje
Od lat mam kamien, moj Tato tez. Piwo pomaga, bo jest moczopedne, chodzi po prostu o to zeby sikac jak najczesciej. "Urodzenie" kamienia jest podobno ciezkie i rzadkie. Z tym sie po prostu zyje i raz jakis czas (5,10 lat) mozesz miec atak - wtedy jest masakra. Takie sa moje doswiadczenia.
No i podobno mozna rozbijac laserowo, ale sluszalam, ze dosc szybko sie odnawiaja.
Jakie witaminki bierzecie w ciąży?
Femibion
reklama
O jeeezu. Ja mam 5-7mm.Trzy dni w szpitalu, przeciwbólowe nie pomagają wtedy nawet te najsilniejsze. Dostaje się kroplówki litrami żeby kamień szybciej zszedł. Kamyczek był maleńki może 2 mm. Nie bój się my kobiety jesteśmy silne każdy ból zniesiemy.
Oficjalnie wlaczam tryb paniki.
Podziel się: