reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 857672 dziewczyny chce Wam przedstawić mojego Małego Okruszka Zosię. Postanowiła wybrać się na świat 5 tygodni wcześniej. Urodziła się 14.05.2018 roku o godzinie 21:18 i ważyła 2230g. Jest całym moim i męża światem! Walczcie bo warto!
Gratulacje!!! [emoji173][emoji173] Cudna jest [emoji7] [emoji7]

Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje :)

Od lat mam kamien, moj Tato tez. Piwo pomaga, bo jest moczopedne, chodzi po prostu o to zeby sikac jak najczesciej. "Urodzenie" kamienia jest podobno ciezkie i rzadkie. Z tym sie po prostu zyje i raz jakis czas (5,10 lat) mozesz miec atak - wtedy jest masakra. Takie sa moje doswiadczenia.
No i podobno mozna rozbijac laserowo, ale sluszalam, ze dosc szybko sie odnawiaja.

reklama
Trzy dni w szpitalu, przeciwbólowe nie pomagają wtedy nawet te najsilniejsze. Dostaje się kroplówki litrami żeby kamień szybciej zszedł. Kamyczek był maleńki może 2 mm. Nie bój się my kobiety jesteśmy silne każdy ból zniesiemy. ;)
O jeeezu. Ja mam 5-7mm.
Oficjalnie wlaczam tryb paniki.

Do góry