reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla mnie taka terapia była by dobra bo ja piwo lubię, a szczególnie Kokosowe....
Ale ja abstynent od kilku miesięcy [emoji72] [emoji72] [emoji72]
Kokosowe? Jakiej firmy? Moze takie cudo mi przez gardlo przejdzie. :)
Ja abstynent od zawsze. Alkohol mi nie smakuje wiec nawet terapii dżoasi czerwonym trunkiem bogow nie stosuje ;)

Kurcze dziewczyny jak mi ta beta nie wyjdzie jutro ladnie to ja nie wiem. Tak mi "jezdzi" bulgocze w brzuchu rano i wieczorem ze no zaczne sie martwic jesli to nie oznaka pieknej ciazy heheh;) trzymajcie kciukaski:)
@Koniczyna82 to juz jestes bardziej spokojna po becie? Czy odetchniesz dopierl jak serduszko uslyszyszysz? :):)
Ja marze o tym dzwieku:)

Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje :)
Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosci

Torbielom mówimy stanowcze NIE. Jak ona mogła Ci to zrobić? Paskuda... w takim razie, oby drugi naprodukował piękne jajeczka. Liczymy na niego. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam teratome, inaczej potworniak niezłośliwy na jajniku 32mm. I ten jajnik również wyprodukował piękne jajca. Lekarze mieli od mojej lekarz prowadzącej zakaz kłucia tego. Więc pierwsze moje słowa po wybudzeniu "co z moja teratoma?";-)

Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosci
O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*

reklama
O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*
Nas do niego wysłała dr G-K. Ona w tedy do sąsiedniego miasta przyjezdzala (klinika chciala ludzi naganic dlatego byly konsultacje raz w miesiacu w malych miastach) i.właśnie mowila ze nie kazdy urolog zajmuje sie nieplodnoscia, a on tak. A ta Pani dr teraz w naszym ciechocinku jest a wczesniej byla w tej smiesznej klinice P w Krakowie.

Do góry