O kurcze! Dzieki! Zapamietam jakby mnie wysylali. A pracujesz tam?Kurcia jakby trzeba było szp.uniwersytecki na urologii to daj znać. Ale mam nadzieje ze na zwykłej terapiii piwem się skończy
reklama
Kokosowe? Jakiej firmy? Moze takie cudo mi przez gardlo przejdzie.Dla mnie taka terapia była by dobra bo ja piwo lubię, a szczególnie Kokosowe....
Ale ja abstynent od kilku miesięcy [emoji72] [emoji72] [emoji72]
Ja abstynent od zawsze. Alkohol mi nie smakuje wiec nawet terapii dżoasi czerwonym trunkiem bogow nie stosuje
NadziejaJest
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny jak mi ta beta nie wyjdzie jutro ladnie to ja nie wiem. Tak mi "jezdzi" bulgocze w brzuchu rano i wieczorem ze no zaczne sie martwic jesli to nie oznaka pieknej ciazy heheh trzymajcie kciukaski
@Koniczyna82 to juz jestes bardziej spokojna po becie? Czy odetchniesz dopierl jak serduszko uslyszyszysz?
Ja marze o tym dzwieku
@Koniczyna82 to juz jestes bardziej spokojna po becie? Czy odetchniesz dopierl jak serduszko uslyszyszysz?
Ja marze o tym dzwieku
misis188
Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosciJeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje
Ja mam teratome, inaczej potworniak niezłośliwy na jajniku 32mm. I ten jajnik również wyprodukował piękne jajca. Lekarze mieli od mojej lekarz prowadzącej zakaz kłucia tego. Więc pierwsze moje słowa po wybudzeniu "co z moja teratoma?";-)Torbielom mówimy stanowcze NIE. Jak ona mogła Ci to zrobić? Paskuda... w takim razie, oby drugi naprodukował piękne jajeczka. Liczymy na niego. [emoji110][emoji110][emoji110]
O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosci
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*
Margit2018
Nie ale pochodze z wielopokoleniowej mafii krakowskiejO kurcze! Dzieki! Zapamietam jakby mnie wysylali. A pracujesz tam?
Zapamietane!Nie ale pochodze z wielopokoleniowej mafii krakowskiej
:*
gosia321
To prawie jak u mnie tylko ja mthfr c677 homo i pai1 heteroTakie coś jak w załączniku
Czyli jak mowilam jest szansa nawet przy trombofili ktora nie jest w wykazie refundacji heparyny. Trzeba tylko trafic na dobrego lekarza
Hehe zalatwiaj nam recepty
reklama
misis188
Nas do niego wysłała dr G-K. Ona w tedy do sąsiedniego miasta przyjezdzala (klinika chciala ludzi naganic dlatego byly konsultacje raz w miesiacu w malych miastach) i.właśnie mowila ze nie kazdy urolog zajmuje sie nieplodnoscia, a on tak. A ta Pani dr teraz w naszym ciechocinku jest a wczesniej byla w tej smiesznej klinice P w Krakowie.O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*
Podziel się: