reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla mnie taka terapia była by dobra bo ja piwo lubię, a szczególnie Kokosowe....
Ale ja abstynent od kilku miesięcy [emoji72] [emoji72] [emoji72]
Kokosowe? Jakiej firmy? Moze takie cudo mi przez gardlo przejdzie. :)
Ja abstynent od zawsze. Alkohol mi nie smakuje wiec nawet terapii dżoasi czerwonym trunkiem bogow nie stosuje ;)

Kurcze dziewczyny jak mi ta beta nie wyjdzie jutro ladnie to ja nie wiem. Tak mi "jezdzi" bulgocze w brzuchu rano i wieczorem ze no zaczne sie martwic jesli to nie oznaka pieknej ciazy heheh;) trzymajcie kciukaski:)
@Koniczyna82 to juz jestes bardziej spokojna po becie? Czy odetchniesz dopierl jak serduszko uslyszyszysz? :):)
Ja marze o tym dzwieku:)

Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje :)
Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosci

Torbielom mówimy stanowcze NIE. Jak ona mogła Ci to zrobić? Paskuda... w takim razie, oby drugi naprodukował piękne jajeczka. Liczymy na niego. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam teratome, inaczej potworniak niezłośliwy na jajniku 32mm. I ten jajnik również wyprodukował piękne jajca. Lekarze mieli od mojej lekarz prowadzącej zakaz kłucia tego. Więc pierwsze moje słowa po wybudzeniu "co z moja teratoma?";-)

Fajny lekarz,bylismy kiedys u niego z M jak byly zle wyniki nasienia i myslelismy ze dlatego nam nie wychodzi. On wspolpracowal, nie wiem czy dalej ale w 2013 roku z krakowska klinika P, mozesz go podpytac tez o inne rzeczy bo jest obcykany w temacie nieplodnosci
O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*

reklama
O no prosze!!! Super ze mowisz! Na pewno go wypytam w takim razie.
On jako pierwszy pierwszy jeszcze przed naprotechnologiem sugerowal u mnie endometrioze po tym ze czesto biegalam siusiu bez przyczyny.
Ale super wiesci mi napisalas. Dziekuje :*
Nas do niego wysłała dr G-K. Ona w tedy do sąsiedniego miasta przyjezdzala (klinika chciala ludzi naganic dlatego byly konsultacje raz w miesiacu w malych miastach) i.właśnie mowila ze nie kazdy urolog zajmuje sie nieplodnoscia, a on tak. A ta Pani dr teraz w naszym ciechocinku jest a wczesniej byla w tej smiesznej klinice P w Krakowie.

Do góry