gosia321
Fanka BB :)
Wow piekny wzrost :*U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow piekny wzrost :*U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Jesssu ale ty masz szczęście do niego pamiętaj jak nie drzwiami to oknem, powinien chłopina wiedzieć że baby nie powstrzyma, z tym instynktem jeszcze nikt nie wygrałDziewczyny czy to jest normalne ,ze Pasnik jeszcze nie odpisał mi ? Od 27 kwietnia czekam na wiadomość dzwonię , pisze i przypominam się ,a dalej nic nie mam jestem bezradna nie chce żeby pomyślał ze jestem natrętna
Dziękuję za kciuki, tak się cieszę, że maluszek zdrowyO mój boze. Super! Bardzo trzymałam za Was kciuki Ale w głębi duszy czułam że jest ok. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Tak cieszę się bardzo w końcu muszę odreagować i zaopatrzyć dzidziusia w ciuszkikosmetyka pomartwicie sie pozniej a teraz ciesz sie z synka ❤❤❤❤❤
tule mocnoMam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Muszę Cię zmartwić nic nie dostałam na te bóle na szczęście przeszły, jedynie picie wody litrami mi pomagało.@Koniczyna82 tak sie ciesze i gratuluje!!!!
@misis188 oo nie wiedzialam ze dr jest urologiem.
@Maryanka gratuluje wspanialych wiesci!!!
Co do kolki to co lekarze daja na bol w ciazy? Bo to mnie wlasnie martwi ze jak sie nie pozbede tego dziadostwa przez ciaza to zlapie mnie bol w ciazy...
Tak ulga wielka, dziękujemy bardzoKamien z serca! Rosnijcie zdrowo [emoji173]
Dziękuję ja też się bardzo cieszęMaryanko ogroooomnie się cieszę, wiedział że będzie dobrze, a z tym się uporacie szybciutko i nikt nawet nie bedzie pamiętał.
CudeńkoCzesc ciotki❤
Tak trzymam kciuki za kazda z Was. Dzis waze juz 1100 gram
Mały wielki cud, pod choinkę w sam razCześć Ciotki
Mam już prawie 3 cm i jestem małym/łą wiercipiętą
Z brzucha mamy wychodzę 19 grudnia.
Świetny prezent pod choinkę, co nie ?
Zobacz załącznik 857539