reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Woow 10 jajeczek to dla mnie tylko sfera marzeń. U mnie wychodzi średnio 5-6 przy dość mocnej stymulacji. Z czego zapładnia się max 3 A nigdy nie przeżyło więcej niż 2. Raz się udało zamrozić jeden. Moje amh to 0.7
Dziewczyno bierz się w garść i walcz bo jak nie to znaczy, że ja się tu powinnam załamać skoro szans nie ma dla nas...
Trzymam kciuki [emoji4]
A udalo ci sie zaciazyc?

reklama
Amh 2 lata temu miałam 1.84. Codziennie 1 saszetka Inofem i na dzień dzisiejszy mam 3.24
Jakis czas temu pilam inofem 2 saszetki dziennie ale ciezko bylo mi je dostac bo tu w stanach nie ma a od czasu do czasu ktos mi przywozil z Polski ale najgorsze bylo to ze myslalam ze mi piersi eksploduja po nim:laugh2::laugh2:

U nas na usg z nfz trzeba poczekać niestety. Więc jadę na 14 prywatnie. Głupio jechać na usg wiedząc, że nic się nie zobaczy.

Miałam 2 pełne procedury. Z pierwszej były 3 zarodki z czego 2 się rozwijały. Jeden podali drugi przestał się rozwijać. Beta = 0
Z drugiej procedury 2 zarodki. Jeden podali. Drugi ładnie rozwijał się do 5 doby i został zamrożony. Z tego podanego wyszła beta 17 w 13 dpt 2 dobowego zarodka. W 16 dpt beta 22 a w 18 dpt spadła na 14. Teraz miałam kriotransfer tej blastki A dziś jest 13 dpt. i robiłam test z krwi. Już po pobraniu. Czekam dziś na wyniki. Trzymajcie kciuki mocno mocno proszęZobacz załącznik 857371
Kciuki zacisniete kochana :*

reklama
Miałam 2 pełne procedury. Z pierwszej były 3 zarodki z czego 2 się rozwijały. Jeden podali drugi przestał się rozwijać. Beta = 0
Z drugiej procedury 2 zarodki. Jeden podali. Drugi ładnie rozwijał się do 5 doby i został zamrożony. Z tego podanego wyszła beta 17 w 13 dpt 2 dobowego zarodka. W 16 dpt beta 22 a w 18 dpt spadła na 14. Teraz miałam kriotransfer tej blastki A dziś jest 13 dpt. i robiłam test z krwi. Już po pobraniu. Czekam dziś na wyniki. Trzymajcie kciuki mocno mocno proszęZobacz załącznik 857371
Trzymam kciuki za Ciebie. [emoji11][emoji11][emoji11]

Do góry