Margit2018
Fanka BB :)
Niusia będzie dobrze!Mam 28 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niusia będzie dobrze!Mam 28 lat
Tez tak mialam i caly czas no spe brałamMimo dobrych dla mnie dziś wieści, od wczoraj boli mnie brzuch, w zasadzie stałe ciągnie - też tak macie. Ja dziś 30 dpt - czyżby macica się rozciągała, bo ponoć z dzidzią wszystko w porzadku?
Sądzę,że wszystko ok :-) U mnie dziś 27dpt i tez mnie pobolewa,tak co najmniej kilka-kilkanascie razy dzienne czuję coś podobnego.Na poniedzialkowym usg było ok,więc zakladam właśnie,że to rozciąganie macicy.Mimo dobrych dla mnie dziś wieści, od wczoraj boli mnie brzuch, w zasadzie stałe ciągnie - też tak macie. Ja dziś 30 dpt - czyżby macica się rozciągała, bo ponoć z dzidzią wszystko w porzadku?
Dzięki. Postanowiłam nie jechać. Pojadę jednak jutro na betę i zobaczę, co tam się dzieje. Na razie mnie nie dopadła @.@mmileczkaa @tamiza @misis188 Mamuśki cudownych widoków [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
@Yuffie kochana [emoji110][emoji110]za bete ! Ciążowa betę [emoji173]
@Justin87 kochana samych dobrych wiadomości na wizycie [emoji110] ustalcie jakis świeży plan działania i czekamy na zielone światło! [emoji173]
@Koniczyna82 kochana [emoji110][emoji110] za piękny przyrost [emoji173]
@karolina69 kochana [emoji110][emoji110] za owocne jajcobranie ! Niech jajeczka się pięknie zapladniaja daj nam znać jak sie czujesz ! [emoji173]
@Agniecha1508 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte u Pasikonika czekamy na info ! [emoji173]
@asia513 kochana mam nadzieję, że pojdziesz na bete ! 3mamy kciuki żeby to byl błąd labo ! [emoji110][emoji110][emoji173]
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
Aaaaaa i @Kurcia !!!!! owocnej wizyty u fryzjera pełen relaks