No i pięknie oby tak dalej wynik świetny.U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
reklama
Never give up
Fanka BB :)
Dziewczyny ogromne za wizyty, bety - abyście były bliżej wyznaczonego celu ❤❤❤@mmileczkaa @tamiza @misis188 Mamuśki cudownych widoków ❤❤❤
@Yuffie kochana za bete ! Ciążowa betę ❤
@Justin87 kochana samych dobrych wiadomości na wizycie ustalcie jakis świeży plan działania i czekamy na zielone światło! ❤
@Koniczyna82 kochana za piękny przyrost ❤
@karolina69 kochana za owocne jajcobranie ! Niech jajeczka się pięknie zapladniaja daj nam znać jak sie czujesz ! ❤
@Agniecha1508 kochana za wizyte u Pasikonika czekamy na info ! ❤
@asia513 kochana mam nadzieję, że pojdziesz na bete ! 3mamy kciuki żeby to byl błąd labo ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :*
Aaaaaa i @Kurcia !!!!! owocnej wizyty u fryzjera pełen relaks
A mamuśki za piekne widoki na USG rozwalające całe serducho ❤❤❤❤❤
Trzymaj się :-*U nas na usg z nfz trzeba poczekać niestety. Więc jadę na 14 prywatnie. Głupio jechać na usg wiedząc, że nic się nie zobaczy.
misis188
Koniczynko nie masz pojecia jak sie ciesze❤❤❤U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
misis188
To moze na ip zajedzU nas na usg z nfz trzeba poczekać niestety. Więc jadę na 14 prywatnie. Głupio jechać na usg wiedząc, że nic się nie zobaczy.
Never give up
Margit2018
Koniczynko na wdechu ale ogromnie się cieszę.U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Liv26
U mnie po poronieniu w 17 tyg ciazy beta w przeciągu ca. 5 dni z kilkuset tysięcy spadła do zera . Tak więc wydaje się to nam nieprawdopodobne ale jednak jest możliweAsiu to jest tak nieprawdopodobny spadek bety w tak krótkim okresie że cała moja wiedza o in vitro padła. Teraz to już nic nie rozumiem. Pozytywne jest tylko to że coś się zadziało, więc udana próba to tylko kwestia czasu. Tulę cię mocno, nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz. Niestety w tej grze jest dużo zwrotów i niewiadomych, ale to się udaje i tego trzeba się trzymać.
Margit2018
Trzymaj się Asiu.@asia513 całym ❤❤❤❤ jestem z Tobą i czekamy na dobre wieści! Oby jednak okazało się to pomyłką!
reklama
Dziękuję za wsparcie :-) ale znam swoje ciało i wiem jak odróżnić krwawienie od ciąży. Poza tym dwa testy negatywne, przy małej becie już mi wychodziły a teraz nawet cienia nie było. Już jestem pogodzona z porażką, ciężko bo ciężko mi to przychodzi ale muszę żyć dalej. Mam już jedno szczęście i może tyle musi mi wystarczyć.@asia513 całym ❤❤❤❤ jestem z Tobą i czekamy na dobre wieści! Oby jednak okazało się to pomyłką!
Podziel się: