reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Qrwa jak to?! Trzeba.powtorzyc koniecznie, nieraz dziewczyny pisaly o pomylonych probkach, mi baba kiedys w labo sama gadala, ze wyswietlili 3 numerki jeden za drugim i weszly 3 babki, a one zamiast sprawdzic tozsamosc to heja pobieraly tak jak babki usiadly. Nie wiem jak ale w koncu sie kapnely ze cos jest nie tak i potem przeklejaly kody na probkach :/

reklama
Witajcie, powiedzcie mi prosze czy dlugi protokol moze trwac tylko ok 2 tygodnie? Chyba cos zle zrozumialam... Bede po raz pierwszy podchodzila rzekomo na dlugim protokole i juz sie nie lape. Dzis mam wziac ostatnia tabletke anty i rowniez od dzis ampulke Gonapeptyl. Taka procedura przez dwa tygodnie. To normalne? Jakos wspominam krotka stymulacje calkiem inaczej. Wstrzykiwalam mase lekow przez 10 dni chyba a tu tak szybko? :errr:
Kochana moja stymulacja wlasciwa trwala 12dni, a gonapeptyl bralam wczesniej 10-12dni. Fajnie, ze juz wrocilas do walki! A jestes dalej u wyroby czy zmienilas klinike?

Ale 10 to ładny wynik. Jak nie masz skończone 35 lat to i tak będziesz mogła zapłodnić tylko 6.
Albo źle zrozumiałaś tego lekarza, albo to jakiś debil. Nie wiem czemu Cię tak straszy. Naprawdę ciężko jest przewidzieć jak pacjentka zareaguje na stymulację.
Dobre nastawienie to połowa sukcesu. Jak bedziesz wierzyć to się uda. Niekoniecznie za pierwszym razem, ale się uda. Uszy do góry:)
Dzieki kochana troche mi sie lepiej zrobilo.Masz racje czemu mnie tak nastraszyl jak nawet niewie jak zareaguje na stymulacje i ile wytworze jajeczek.No noc podstawa to sie nie poddawc i myslec pozytywnie.

Ja czekając na wynik spodziewałam się pięknego przyrostu. Jak otworzyłam, to mnie sparalizowalo, nie mogłam złapać oddechu. Tak myślę, że może poprzedni przyrost był pomyłką? Nie dowiem się już tego.
To straszne przykro mi jakby test wyszedł pozytywnie to jeszcze bym myślała że pomylka w laboratorium ale wydaje mi się że na tym etapie test już raczej nie oszuka.Trzymaj się kochana!

Ja nie wiem, czy ja mam na drugie imię pech?
Dostałam receptę na to co na zdjęciu, zjezdzilam pół Wrocławia o godzinie 19 i oczywiście nie dostałam.... Jutro jadę do kliniki niech mi wypisze receptę na coś dostępnego.... Coś się stanie jak przyjmę strzały 1 dzień po terminie? Mam nadzieję że nie. Zobacz załącznik 857328
Znając życie, pewnie żadna z Was tego nawet na oczy nie widziała [emoji28] [emoji106] tylko ja mam jakieś mikstury zawsze z kosmosu [emoji28] [emoji106]
Ooo kochana ja se to dawalam w brzucha i ladne jajki urosly od tego ;)tylko mensinorm ma ciulowe igly, ale ovaleap wchodzi jak w maselo :D

Ostatnia edycja:
Dzięki za wsparcie. W czwątek jestem umowiona z lekarzem z kliniki wiec z nim to skonsultuje:sad: bo nie wiem co mam robić, nawet nie wiem gdzie jest ten pecherzyk
Ja tak miałam przy pozamacicznej Ciąży która była w jajowodzie umiejscowiona. Miałam wysoką bete a pecherzyka brak. Mam nadzieję że u Ciebie tak nie będzie. Współczuję bardzo.

reklama
E="dżoasia, post: 16656630, member: 172922"]Omg ale czaaaad!!! No kochana zostajesz wpisana do historii tego forum:D to u ciebie pewnego razu beta byla spadkowa i potem.sie rozhulala, c'nie? :D[/QUOTE]
Tak, to prawda, 8 dpt było 57, 10 dpt było 126, 11 dpt 116 (w innym laboratorium tej samej sieci), 12 dpt 164 (w starym labie) i dopiero 15 dpt 491. Oby już teraz było bez przygód, bo cały tydzień między 8 a 15 dpt był koszmarem....
Teraz mocno boli mnie brzuch od poniedziałku, ale bez plamień, więc zakładam, że wszystko tam się po prostu rozciąga, bo lekarz wczoraj nie miał żadnych uwag

Do góry