reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Niestety u nas nie ma takiej możliwości, wszytko zamknięte. Aż z tego wszystkiego zaczęło mnie boleć jak na okres. Fatalny obrót sprawy. Jestem tak uryczana, że zasne bez problemu.
Kochsna a z jakiego miasta jestes, jak nie chcesz na forum.to napisz na priva. Ja jak sie dowiedzialam ze beta za zaczyna spadac to tak pokombinowalam.ze w jednym szpitalu mi krew pobrali s w innym zrobili wynik ale ja jak.zaczelam ronic to mialam bete ok 400 a po krwawieniu byla zerowa. Na prawde mi tu smierdzi pomylka laboratorium

reklama
Ale jak sie go pozbyc? :(Potem dopiero sie zacznie stymulacja wlasciwa :) gonapeptyl przez 14 dni wycisza jajniki i dopiero pozniej jada z zastrzykami wlasciwymi.Jezu no mowie ze ze mna jak w lidlu. Trzymaja sie mnie wszystkie choroby swiata... po kolei...
W piatek ide do urologa powtorzyc usg i zobacze co powie... mam nadzieje ze pozwoli mi startowac w czerwcu z ivf...
Bo wiesz ze dr G tez jest urologiem. Moze zadzeon do niego

Ale jak sie go pozbyc? :(Potem dopiero sie zacznie stymulacja wlasciwa :) gonapeptyl przez 14 dni wycisza jajniki i dopiero pozniej jada z zastrzykami wlasciwymi.Jezu no mowie ze ze mna jak w lidlu. Trzymaja sie mnie wszystkie choroby swiata... po kolei...
W piatek ide do urologa powtorzyc usg i zobacze co powie... mam nadzieje ze pozwoli mi startowac w czerwcu z ivf...
Moja koleżanka która obecnie jest w ciąży ma właśnie kamienie w nerkach... przed ciąża też jej się pokazywały i wtedy zawsze dostawała leki i do dwóch tygodni poszło z moczem... No i dużo piwka przy takich schorzeniach...
Kurcia ciekawe co na to Twój gin...

Właśnie też o tym pomyślałam, chyba zaraz wyśle męża doi apteki.
@asia513 nie ma mnie tutaj dużo ale ten Twój przypadek dziwny...
Dokładnie też pomyślałam żebyś zrobiła sikanca bo przy becie 1 byłby negatywny a jak wyjdzie pozytywny to pomyłka na pewno. Trzymaj się kochana.

reklama
Do góry