reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie, powiedzcie mi prosze czy dlugi protokol moze trwac tylko ok 2 tygodnie? Chyba cos zle zrozumialam... Bede po raz pierwszy podchodzila rzekomo na dlugim protokole i juz sie nie lape. Dzis mam wziac ostatnia tabletke anty i rowniez od dzis ampulke Gonapeptyl. Taka procedura przez dwa tygodnie. To normalne? Jakos wspominam krotka stymulacje calkiem inaczej. Wstrzykiwalam mase lekow przez 10 dni chyba a tu tak szybko? :errr:

Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Koniecznie powtorz, oby to był fatalny błąd labu, bo strasznie szybki ten spadek. Trzymam mocno kciuki

Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
Kochana powtórz bete. Może to jakiś błąd. A może faktycznie tak szybko spadła.. :( ale to by było dziwne...
Niunia powtórz badanie! ❤❤:*

Bierz leki i powtórz jutro bete! Mam nadzieje ze to pomylka w labolatorium. Masz plemienia?

reklama
Do góry