Hmmm no moi znajomi zachodza nawet sie nie starajac.... A jak slysze tekst ze"nie wiem jak TO sie stalo " to mnie krew zalewa...Powiem Ci ze w moim srodowisku wiekszosc znajomych zachodzi od pierwszego cyklu staraniowego, to dla mnie mocno deprymujace
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Super[emoji173]W pracy bylam dlatego tak pozno ale juz wam mówię Kochane no moja beta 132... Rosnie w swoim tempie. Ostatnio bylo 41. w poniedz wizyta i znowu beta
U
użytkowniczka v
Gość
Plan idealny <3Super extra czadowo! No to ty transfer i pozytywna beta a ja zaraz po tobie jade z koksem
Czytam Was caly czas i tyle piszecie ze ledwo nadazam .
@Vorreiavereunbimbo kochana no to juz niedlugo!! Super!!
Dziewczyny czy Wam tez sie tak rozjechala cera? Jezu. Stymulacje mialam w grudniu, jakiekolwiek hormony okolotransferowe bralam ostatnio w lutym, a cere ostatnie 2 miesiace mam jak nastolatka. Co ja mowie, nawet za czasow liceum nie bylo tak zle. Powylazilo mi pełno takich grudek na czole i policzkach... ble.
@Vorreiavereunbimbo kochana no to juz niedlugo!! Super!!
Dziewczyny czy Wam tez sie tak rozjechala cera? Jezu. Stymulacje mialam w grudniu, jakiekolwiek hormony okolotransferowe bralam ostatnio w lutym, a cere ostatnie 2 miesiace mam jak nastolatka. Co ja mowie, nawet za czasow liceum nie bylo tak zle. Powylazilo mi pełno takich grudek na czole i policzkach... ble.
redferrari
jutro punkcja - spać nie mogę... będą jaja? zapłodnią się? będą się pięknie dzieliły? cały czas myślę o tym...
redferrari
rok matko jedyna toć ja 4 dni przeżyć nie mogę, a po punkcji też zakaz?Najgorzej po transferze - jak krowa odstawiona od byka przez rok..... masakra....
Koniczyna82
Jak się czujesz? Jajka dają o sobie znać?jutro punkcja - spać nie mogę... będą jaja? zapłodnią się? będą się pięknie dzieliły? cały czas myślę o tym...
dżoasia
Znam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwileKochane powodzenia dzisiejszego dnia owocnych punkcji, udanych wizyt, pieknych widokow, i bety do nieba zaciskam.
Calej reszcie zycze milego dnia
A ja niestety mam dzis powrot do pracy oj jak boli oby szybko zlecial ten dzien
Dziewczyny kciuki za bety i wizyty
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co
@redferrari pieknych jajec i milych snow
reklama
Koniczyna82
Dzięki, miło mi było. W końcu znalazłam to zielsko czterolistnej tym razem przed transferem. No i transfer nr 6 ale zarodki 6 i7 przytulam, a siódemki niby szczęśliwe ;DZnam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwile
Dziewczyny kciuki za bety i wizyty
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co
@redferrari pieknych jajec i milych snow
@gosia321 nie myśl ze od dziś koniecprzygody tylko nowy poczatek, nowa szansa. Przygotowujesz się do transferu w końcu, lada chwila będzie :*
Podziel się: