reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czytam Was caly czas i tyle piszecie ze ledwo nadazam :).
@Vorreiavereunbimbo kochana no to juz niedlugo!! Super!!

Dziewczyny czy Wam tez sie tak rozjechala cera? Jezu. Stymulacje mialam w grudniu, jakiekolwiek hormony okolotransferowe bralam ostatnio w lutym, a cere ostatnie 2 miesiace mam jak nastolatka. Co ja mowie, nawet za czasow liceum nie bylo tak zle. Powylazilo mi pełno takich grudek na czole i policzkach... ble.

Kochane powodzenia dzisiejszego dnia owocnych punkcji, udanych wizyt, pieknych widokow, i bety do nieba ✊✊✊zaciskam.
Calej reszcie zycze milego dnia
A ja niestety mam dzis powrot do pracy :( oj jak boli :) oby szybko zlecial ten dzien :)

Kochane powodzenia dzisiejszego dnia owocnych punkcji, udanych wizyt, pieknych widokow, i bety do nieba ✊✊✊zaciskam.
Calej reszcie zycze milego dnia
A ja niestety mam dzis powrot do pracy :( oj jak boli :) oby szybko zlecial ten dzien :)
Znam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci :) zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwile :D

Dziewczyny kciuki za bety i wizyty :)
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co ;)
@redferrari pieknych jajec i milych snow;)

reklama
Znam to, ale najgorzej jest sie zebrac, jak juz wejdziesz w rytm to poleci :) zreszta masz cudowna perspektywe - wracasz.tylko na chwile :D

Dziewczyny kciuki za bety i wizyty :)
@Koniczyna82 ja ci zycze stowy, a co ;)
@redferrari pieknych jajec i milych snow;)
Dzięki, miło mi było. W końcu znalazłam to zielsko czterolistnej tym razem przed transferem. No i transfer nr 6 ale zarodki 6 i7 przytulam, a siódemki niby szczęśliwe ;D

@gosia321 nie myśl ze od dziś koniecprzygody tylko nowy poczatek, nowa szansa. Przygotowujesz się do transferu w końcu, lada chwila będzie :*

Do góry