reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny w niedzielny pochmurny poranek :)
Niuska1985
co do dr W. z Prostej to nie polecam go ponieważ dla mnie nigdy nie miał czasu. Jak umówił mnie na wizytę zazwyczaj w szpitalu to zapomniał, że miałam przyjść, ganiałam za nim ze 2 godz. zanim łaskawie zrobił mi badanie usg w szpitalu gdzie był na dyżur, ale w ramach wizyty prywatnej (dla mnie to w ogóle jakiś kosmos) skoro ma gabinet prywatny to dlaczego nie tam?Dodatkowo niczego konkretnego przez 6 miesięcy się nie dowiedziałam, stwierdził PCO, które faktycznie miałam, ale stwierdził, ze w ogóle nie mam owulacji a wizyty miałam 12-14 dnia cyklu a okazało się u nast. lekarza że owulacje były ale ok 18 od 20 dnia cyklu także zasadnicza różnica. Lekarz z takim doświadczeniem powinien chyba wiedzieć, że są dłuższe cykle. Tak więc dla mnie ten dr jedna wielka porażka. Mam nadzieje, że byłam pojedynczym przypadkiem.

reklama
elala po 11 dniach to strasznie długo czasu podobno jeśli miałaś podane 5 dniowe blastki to po ośmiu dniach po transferze można próbować sikać na patyk :)

Dziewczyny to w końcu ma boleć brzuch po transferze i kłuć jajniki czy reguły nie ma?

lawendowy - wybierasz sie do Bialegostoku? a gdzie czytalas o Bialymstoku?
ja na razie nie mam zadnego planu, dosc mam Invikcty i nie chce mi sie zyc.. tylko wyje i nie wiem jak mam wytrzymac kolejna porazke :(((((((((((((((((((

Aduś wiesz ja cały czas myslałam o tobie bo mamy prawie równy czas jak nie miałm tego neta to az mnie brało!!! co u ciebie? o białymstoku słyszałm duzo dobrego ja tam nie zaczynałam bo dla mnie daleko bo az 260km i by nam sie nie udało tak tego ukryć! trzymam kciuki za ciebie!!! ja będe sie cieszyć dopiero po jutrzejszej werce czy rośnie!!!!!!!!! a i gatuluje 5 na obronie

Aduś mój śp. Tata mówił gdy uczył mnie na nartach jeździć : jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz ... przekładam to na wszystkie moje upadki, trzeba być dzielnym i walczyć do końca, przyjdzie taki dzień, że wszystkie będziemy szczęśliwe, pozdrawiam Cie i trzymam za Ciebie kciuki &&

Retiolandia - jedno jest pewne reguly nie ma. Uczeszczam na forum juz od ponad pol roku i moge napisac ze dokladnie tyle samo jest dziewczyn co maja klucia i bole co nie czuja nic a betka wychodzi piekna. Jedne dziewczyny boli glowa a inne plecy a kolejne lekko garaczkuja i tez wynik jes pozytywny. Tak samo jest z krwanieniem implantacyjnym ktore czasami wystepuje ale wiele dziewczyn go nie ma a betka przyrasta.
Nie ma co sie stresowac ze typowe objawy nie wystebuja bo jest roznie.

Aduś, na razie nie wybieram się do Białegostoku. Tak trochę na wyrost zastanawiam się, co będzie, jak mi się nie uda.
Biorę pod uwagę Białystok, ale również ośrodki zagraniczne. W Białymstoku są dwie znane kliniki, Bocian i Artemida. Koszt IVF bez leków i wizyt to 3800 zł.
Poczytałam trochę opinii o lekarzach i na forum nasz-bocian.

reklama
Do góry