reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aha...no ja byłam w Angeliusie u dr Mańki...nie mogę powiedzieć ale wydawało mi się że podejście ma rewelacyjne...potrafił pocieszać jak coś się przesuwało czy pierniczyło w wynikach..jakoś zawsze z gabinetu wychodziłam pozytywnie nastawiona...mimo że czasami wchodziłam z deprechą...

Ja teraz tez jestem zadowolona choć na razie bez upragnionego rezultatu, mój gin raczej małomówny i jak za język n ie pociągniesz to sie nie dowiesz, ale jak dla mnie może być. wielu lekarzy już przeszłam i cudów się nie spodziewam:-p. byle się wreszcie udało:-)

witajcie dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywałąm ale nie miałam neta a w pracy nie wchodze na forum zeby nikt mnie nie przyłapał. Kochane dziekuje za życzonka urodzinowe i powiem wam ze juz chyba moge sie cieszyć moja 2werka- E2-2778.92. Prg-powyżej 80 no I Bhcg-83,2 to chyba dobrze co w pon. juz 3wreka i zobaczymy czy rośnie!!! czekam jak na szpilkach na ten dzień :confused:

szarlotka witaj, ja Ciebie nie znam, ale i tak pogratuluję bobaska już narodzonego i tego drugiego w drodze. Dbaj o "brzuszek", wszystko się ułoży a mały to może i dobrze nie będzie jedynakiem :-). Pozdrawiam i życzę udanych 9 m-cy.

Elcia gratulacje:-)ciesze sie ogromnie.mam nadzieje,ze zaczelas dobra passe dla nas wszystkich w najblizszym czasie testujacych:-)ja rowniez testuje w poniedzialek tylko u mnie 14dpt i to bedzie pierwszy test.
Szarlotka gratulacje ogromne.identyczna sytuacja byla u mojej znajomej. takze moze cos z ta blokada u facetow tez jest??nie wiem,ale najwazniejsze,ze sie udalo i teraz bedziecie miec dwa cuda:-)

reklama
Do góry