Margit2018
Fanka BB :)
PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!! widziałam na fb
To chyba nie ja. Póki co to w internecie tylko z Wami mi dobrzePRZESTAŃ KŁAMAĆ!!! widziałam na fb Twe zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PRZESTAŃ KŁAMAĆ!!! widziałam na fb
To chyba nie ja. Póki co to w internecie tylko z Wami mi dobrzePRZESTAŃ KŁAMAĆ!!! widziałam na fb Twe zdjęcie
Ha ha dokładnieOdpowiem Ci tak... Gdyby nie luteina to odnowiła by mi się błona dziewicza
Juz widze te twoje szybciutkoNa którą masz wizytę? my będziemy rano ok 8-8.30 i potem na 14 mamy być znowu. Chciałabym wejść na chwilę do guru (przez tel mówił, że mogę tak szybciutko na 2-3 pytania) - haha może byś mnie wpuściła przed sobą ?
Zbliżyć można ale nie aż tak. [emoji14] Szczerze powiedziawszy pierwszy trymestr jest najbardziej zagrożony poronieniem. Ja bym nie ryzykowała.Czyli że co, po transferze i jeśli się uda nie można się z małżonkiem zbliżyć?
Żebyśta się nie zdziwiły wszystkie Ej ja nie siedzę w gabinetach długo - tylko szybko mówię Pierwsza wizyta chociaż paplałam i paplałam trwała jakieś 20 min tylko (no max pół godziny, ale nie pamiętam, raczej nie aż tyle ) - trwałaby jeszcze krócej, ale niektóre rzeczy musiałam powtarzac, bo Pasikonik nie nadążał z pisaniemJuz widze te twoje szybciutko
No to jak Ty na 15 to nie mogę obiecać, że na pewno poczekam. Jeśli się okaże, że w robocie będzie kocioł to będę mykać jak najszybciej, żeby jeszcze zdążyć. Się zobaczy w środę Ale może Tobie uda się wcześniej dojechać to się nagadamyzgadza się prawie idealnie bo ja na 15 stą...weż Aśka.... nie bądż taka-zaczekaj
No to jak Ty na 15 to nie mogę obiecać, że na pewno poczekam. Jeśli się okaże, że w robocie będzie kocioł to będę mykać jak najszybciej, żeby jeszcze zdążyć. Się zobaczy w środę Ale może Tobie uda się wcześniej dojechać to się nagadamy
tylko się nie przestrasz jak wejdziesz a tam będzie ludziów jak mrówków bo na tych szczepieniach to masakra jakaś jest ostatnio było normalnie jak na otwarciu nowej biedrypostaram się- na pewno będę wcześniej....bon taka droga i Łodzi za bardzom tez ni znaju
już się cieszę
tylko się nie przestrasz jak wejdziesz a tam będzie ludziów jak mrówków bo na tych szczepieniach to masakra jakaś jest ostatnio było normalnie jak na otwarciu nowej biedry